Švajcarska: Srbina pregazilo 15 automobila
Foto: Dejli Mail

Stravično

Švajcarska: Srbina pregazilo 15 automobila

Crna Hronika -
Solivić je izašao iz svog automobila na autoputu kada ga je udario jedan auto, a zatim ga je pregazilo još najmanje 14 vozila na putu.

BERN - Srpski državljanin Bojan Solivić (56) poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Švajcarskoj, gde ga je pregazilo bar 15 automobila.Solivić je izašao iz svog automobila na autoputu kada ga je udario jedan auto, a zatim ga je pregazilo još najmanje 14 vozila na putu.Policija je najpre mislila da je nesretnog čoveka pregazio jedan automobil, pa su se našli u šoku kad su shvatili da su ga gazili i drugi automobili koji su se zatekli na autoputu."Za sada smo ustanovili da ga je pregazilo 15 automobila. Međutim, verujemo da bi moglo da ih bude mnogo više. Svi vozači su rekli da je vidljivost na putu bila slaba i da su mislili da su zgazili životinju ili parče drveta", rekao je portparol policije Hans Peter Krusi, piše Dejli mejl.

Pretpostavlajse da je Solivić ostao na emstu mrtav nakon što ga je udario prvi automobil. Autoput je bio zatvoren za saobraćaj sedam sati nakon nesreće.

Veruje se da je Solivić poginuo kada ga je udario prvi automobil.Tužilaštvo će naknadno odlučiti kakve će mere preduzeti protiv vozača.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track