Maloletnik nožem posle prepirke izbo svog oca
Foto: Damir Dervišagić

Banjaluka

Maloletnik nožem posle prepirke izbo svog oca

Crna Hronika -
Pokušaj ubistva dogodio se kada je dečak posle prepirke između roditelja uzeo nož i izbo svog oca u leđa

BANJALUKA – Maloletni D.B. (15) iz Banjaluke pokušao je u nedelju popodne oko 14.30 časovada u porodičnoj kući u ulici Jovana Raškovića u Banjaluci ubije svog oca Draška Barišića koji je u ponedeljak skinut sa aparata za veštačko disanje, pošto je primljen sa teškim povredama leđa i dijafragme.

Pokušaj ubistva dogodio se kada je dečak posle prepirke između roditelja uzeo nož i izbo svog oca u leđa.Tužilac za maloletnike Okružnog tužilaštva Tatjana Ninković ispitala je maloletnika u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa decom i maloletnicima u krivičnom postupku.

"Na predlog psihologa,s obzirom na to da ima odgođenu reakciju na traumu i da njegovo emocionalno stanje ne prati verbalni iskaz, predložena je profesionalna pomoć smeštanja na Odeljenje dječije psihijatrije u Banjaluci s ciljem prevazilaženja poteškoća", navodi se u saopštenju.

Načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno lečenje Kliničkog centra Banjaluka Darko Golić istakao je da su sve dalje prognoze krajnje neizvesne i preuranjene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track