Poslovođa osumnjičen za proneveru

Požarevac

Poslovođa osumnjičen za proneveru

Crna Hronika -
Poslovođu Dragana Đ. policija sumnjiči da je tokom ove godine prodavao gorivo na benzinskoj pumpi, bez evidencije i bez izdavanja računa kupcima, gorivo naplaćivao a novac u iznosu od 2.217.000 dinara zadržao za sebe

BEOGRAD - Požarevačka policija uhapsila je i podnela krivičnu prijavu protiv poslovođe benzinske pumpe "Lukoil" iz Rabrova, Dragana Đ. (44) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo pronevera.

On je osumnjičen da je kao poslovođa - prodavac tokom ove godine prodavao gorivo na benzinskoj pumpi, bez evidencije i bez izdavanja računa kupcima, gorivo naplaćivao a novac u iznosu od 2.217.000 dinara zadržao za sebe, saopštila je danas Policijska uprava Požarevac.

Za samo deset dana, od kraja septembra do početka oktobra ove godine, dobijeni novac za gorivo koje je prodao kupcima i koje je evidentirao i izdavao račun u iznosu od oko 3.000.000 dinara, zadržao je za sebe ne uplaćujući dnevni pazar.

Na taj način poslovođa benzinske pumpe "Lukoil" Rabrovo je firmu u kojoj je zaposlen oštetio, a sebi pribavio korist od više od 5.000 000 dinara.

Uz krivičnu prijavu policija je osumnjičenog predala nadležnom sudiji Višeg suda u Požarevcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track