Učenik izbo reketaše

Horor u školi u Novom Sadu

Učenik izbo reketaše

Crna Hronika -
Osumnjičeni K. V. (15) rekao da su Milan Š. (22) i Branimir S. (19) od njega tražili da im preda lančić, posle čega je Milana ubo u stomak i grudi, a Branimira jednom u grudi

NOVI SAD - Užas!Maloletni K. V. (15) iz Kaća juče je oko 14.20 sati nožem izbo Branimira S. (19) iz Teslića i Milana Š. (22) iz Rakovca na sporednom ulazu u srednju mašinsku školu u Novom Sadu! Posle napada maloletnik je uhapšen, a za živote povređenih mladića lekari se još bore.- Maloletni K. V. je učenik srednje građevinske škole, koja se nalazi odmah pored Mašinske škole, a prema onome što nam je rekao, Branimir i Milan su ga ranije reketirali! Kad su se juče susreli, njih dvojica su od K. V. tražili da im preda nekakav lančić, a onda su mu uzeli ranac u kom su bile patike i bacili ga u šaht - kaže izvor Kurira blizak istrazi.Revoltiran i besan zbog ranca, K. V. je izvukao nož i počeo da juri za Branimirom i Milanom, koji su pobegli.- Sustigao ih je u dvorištu Mašinske škole i tu su nastavili da se svađaju. Mladići su tada shvatili da se K. V. ne šali s nožem, pa su pokušali da uđu u hodnik škole. Nisu uspeli jer ih je maloletnik na sporednom ulazu izbo - kaže naš izvor.Jelena Jurišin, portparolka KC Vojvodine, rekla je da je stanje dvojice ranjenika stabilizovano.- Milan je triput uboden u stomak i triput u grudi, a Branimir je zadobio jednu ubodnu ranu u grudi. Povrede su opasne po život - rekla je Jurišin.

Uviđaj na mestu ranjavanja
Uviđaj na mestu ranjavanja

Pomoć tražio od ujakaOsumnjičeni K. V. je, kako smo saznali, pre nego što je došlo do sukoba, telefonom nazvao ujaka S. B. (28) i zamolio ga da dođe po njega, što je on i uradio. Da li je ujak prisustvovao incidentu, zasad se ne zna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track