Dvoje povređenih u sudaru autobusa

Saobraćajka

Dvoje povređenih u sudaru autobusa

Crna Hronika -
Na Dunav stanici, okretnici gradskih linija 37 i 48 sudarila su se dva autobusa, lakše povređena dva putnika

BEOGRAD - Zakucavanje!

Na Dunav stanici, okretnici gradskih linija 37 i 48 oko 16 sati sudarila su se dva autobusa.

U nesreći su lakše povređena dva putnika koja su vozilom hitne pomoći prevezena na UC i pričinjena je velika materijalna šteta.Do sudara je došlo kada se autobus na liniji 48 polazeći sa početne stanice zakucao u vozilo na liniji 37 koje je trebalo da se uključi u glavnu ulicu.

- Stajao sam da propustim putničko vozilo koje mi je dolazilo sa leve strane. Trebalo je da se uključim u glavnu ulicu kada sam čuo jak udarac. Putnici su počeli da vrište, neki od njih su popadali sa sedišta, a ja nisam znao šta nas je snašlo. Pri udarcu, vozilo je bukvalno odskočilo par metara - rekao je za Kurir P.N. (40) vozač 37-mice koja je u vlasništvu privatnog autoprevoznika "Beo Bus".

On dodaje da u trenutku kada ga je udarilo vozilo GSP na liniji 48 u njegovom vozilu srećom niko od putnika nije povređen.

Vozač GSP u čijem su vozilu lakše povređena dva lica ističe da kolegi ispred njega nisu radila "stop svetla". Prema njegovim rečima u autobusu broj 48 jednom putniku je rasečena arkada dok je drugi zadobio masnicu ispod oka.J.R.

Pretučen vozač GSP

U petak popodne na uglu Jadranske ulice i Tošinog Bunara sudarili su se autobus I putnički automobil.

Rođak žene koja je vozila automobil izleteo je iz vozila i izudarao po glavi vozača, koji je sa teškim povredama glave prebačen u Zemunsku bolnicu. EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track