Iz kuće Bate Živojinovića pokrali oružje i nakit

Pokraden slavni glumac

Iz kuće Bate Živojinovića pokrali oružje i nakit

Crna Hronika -
Lopovi su odneli njegove trofejne lovačke puške i nakit, ali sve to nije bitno... Zdravlje mog muža mi je jedino važno, rekla je Lula Živojinović

BEOGRAD - Sramota!Nepoznati lopovi opljačkali su kuću čuvenog srpskog glumca Velimira Bate Živojinovića u Koraćici kod Mladenovca i iz nje odneli dve lovačke puške, pištolj i zlatni nakit zasad neutvrđene vrednosti!- Kuća glumačke legende je, kako se sumnja, opljačkana između 25. i 29. novembra. Da su ulazna vrata obijena, prvi su primetili Batini rođaci, koji su odmah pozvali policiju. Tragamo za lopovima i očekujemo da će se uskoro naći iza rešetaka - kaže izvor Kurira iz istrage.Reporteri Kurira zatekli su juče ispred Batine kuće njegovu ženu Julijanu Lulu Živojinović.- Pozvali su me rođaci i rekli mi da su zatekli obijena vrata. Eto, provalnici su iskoristili priliku dok je moj Bata bolestan da urade tako nešto. Nije lepo to što se dogodilo, ali nisam se potresla. Ima mnogo bitnijih stvari u životu - kaže Lula Živojinović i dodaje da mužu nije rekla da im je kuća obijena da se ne bi nervirao bez potrebe.- Iz kuće su odnete njegove trofejne lovačke puške i nakit, ali sve to nije bitno... Zdravlje mog Bate mi je jedino važno - kaže ona.Podsetimo, Velimir Bata Živojinović je krajem oktobra izašao na kućno lečenje s Vojnomedicinske akademije u Beogradu, na kojoj je bio zbog moždanog udara.

Batina žena Lula
Batina žena Lula

Bati bolje, uskoro ide u banju- Bili smo juče na skeneru u bolnici „Sveti Sava“. Njemu je bolje i jedan dan od nedelje trebalo bi da bude smešten u Selters banju. Tamo ćemo ostati mesec-dva... - rekla je Lula Živojinović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track