Ceci pretili da će je ubiti
Foto: KURIR

Pevačica u Palati pravde

Ceci pretili da će je ubiti

Crna Hronika -
Aleksandar Olarević je zapretio da će uzeti pištolj i da će sve iz Cecine grupe „ištancati“, rekao Predrag Fabijanić na suđenju Svetlani Ražnatović, optuženoj za napad na Olarevića

BEOGRAD - Tvrde da nije bilo tuče!Aleksandar Olarević, direktor FK Mladi proleter, pretio je 2007. godine da će ubiti poznatu pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović jer je bio nezadovoljan odlukom da prostorije kluba pripadnu njoj.- Incident se dogodio kad smo otišli da mu uručimo rešenje Ministarstva sporta u kojem je pisalo da celokupna imovina tadašnjeg Mladog Obilića pripada Svetlani Ražnatović i da on mora da napusti prostorije. Kad je čuo zbog čega smo došli, počeo je da psuje, viče, vređa i preti. Rekao je i da će da ode u kuću po pištolj i da nas sve „ištanca“ - ispričao je juče pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu Predrag Fabijanić, koji je u to vreme bio član uprave kluba.Zbog incidenta koji se dogodio 18. juna 2007. godine, poznatu pevačicu i njenog zeta Predraga Ocokoljića Prvo osnovno tužilaštvo tereti da su ispred upravne zgrade kluba grubo vređali, a potom naneli i lake telesne povrede Olareviću.- Bio sam prisutan, apsolutno nije tačno da smo mi njega vređali ili napali. Olarević je provocirao i nasrtao na gospođu Ražnatović. Ocokoljić je samo stao između njih, ali fizičkog kontakta nije bilo - rekao je Fabijanić navodeći da je on bio uplašen jer je verovao da su Olarevićeve pretnje ozbiljne.Incidentu je prisustvovao i Ljubinko Jeftić, koji je u to vreme bio generalni direktor Obilića.- Pale su teške reči. Sećam se da je predsednica (Svetlana Ražnatović) njemu rekla: „Otimaš klub od moje siročadi“, na šta joj je Olarević uzvratio rečima: „Ovo je moja očevina“, ali siguran sam da niko nikoga nije udario - posvedočio je Jeftić.Nastavak suđenja Ceci Ražnatović i njenom zetu zakazan je za 27. februar sledeće godine.

Folk zvezda na suđenje stigla ranije
Folk zvezda na suđenje stigla ranije

Aleksandar Olarević nije juče došao na suđenje
Aleksandar Olarević nije juče došao na suđenje

Pretnje prijavili policijiPrema rečima svedoka, incident ispred zgrade kluba završio se tako što su Ceca, njen zet, kao i oni sami seli u automobil i otišli. Fabijanić je objasnio i da su zbog brige da bi Olarević mogao da ostvari svoje pretnje ceo slučaj prijavili policiji. Kako su saznali u stanici policije, i Olarević je u međuvremenu prijavio da su ga napali i naneli mu lake povrede.

Fanovi doneli slatkiše Fanovi poznate pevačice i juče su se u velikom broju okupili u Palati pravde. Ceci su na poklon doneli plišane igračke, slatkiše, cveće, kao i njene fotografije. Na jednoj od njih pisalo je „Bog na nebu, Ceca na zemlji“, kao i „U dobru i zlu, ja ću uvek biti tu“. Posle završetka jučerašnjeg suđenja Ceca je strpljivo potpisivala autograme i slikala se s obožavaocima koji dolaze na svako njeno suđenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track