Pročitajte : Šta je Paravinja rekao o pronalasku tela Antonije Bilić

Istina ili laž

Pročitajte : Šta je Paravinja rekao o pronalasku tela Antonije Bilić

Crna Hronika -
Gledajući vesti na televiziji Paravinja je navodno svom cimeru rekao da je neko Antoniju bacio na mesto gde je pronađena i da mu je to podmetnuto

SPLIT – Dragan Paravinja osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva Antonije Bilić, navodno je posle informacije da su pronađene kosti nestale devojčice svom cimeru u zatvoru u Šibeniku rekao da je neko tu kosti bacio.

To je neko tu bacio’ rekao je navodno Paravinja svom cimeru s kojim je gledao vesti na televiziji, ukazujući da mu je zapravo to podmetnuto.

Ova izjava bila je navodno šokantna da neko može to reći za pronalazak ostataka nesrećne devojke, ali možda nije iznađenje pošto je on za vreme suđenja nije pokazao znake najmanjeg kajanja.

Paravinja je uprkos pronalascima kostiju Antonije Bilić nastavio štrajk glađu jer je zadovoljan u prvostepenom postupku.

Tako paravinja dok štrajkuje samo pije vodu Ii puši cigare, i nada se da će biti izručen na odsluženje kazne u BiH jer bi tamo trebao da ima bolji tretman.

Njegova advokatica Ankica Giljanović žalila se na presudu od 40 godina zatvora za ubistvo Antonije Bilić, a ona tvrdi da ima dokaze o Paravinjinoj nevinosti i da će sve dokazati na novom ročištu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja