Dvojici učesnika tuče u Leskovcu određen  pritvor
Foto: Sina Shutterstock

Pravosuđe

Dvojici učesnika tuče u Leskovcu određen pritvor

Crna Hronika -
Dvojici mladića i učesnika tuče viši sud odredio je protvor od mesec dana

LESKOVAC - Istražni sudija Višeg suda u Leskovcu Mihajlo Petrović odredio je pritvor dvojici od trojice osumnjčenih Leskovčana za izazivanje masovne tuče ispred kafića "Bos", u kojoj je teže i lakše povređeno osam Leskovčana.

Petrović je rekao da je pritvor do mesec dana određen M.D. (25) iz leskovačkog sela Zloćudovo zbog sumnje da je izvršio teško delo ubistva u pokušaju.

Pritvoren je i M.S. (24) iz Leskovca zbog učestvovanja u tuči, a za isto krivično delo N.I. (24) iz Leskovca će se braniti sa slobode.

U noći između petka i subote ispred kafića "Bos" u centru Leskovca četiri osobe su teško povređene od uboda nožem, a još četiri lakše.

Dvojica su sa više ubodnih rana operisana u Opštoj bolnici u Leskovcu, a dvojica na Kliničkom centru u Nišu, i, prema navodima lekara, svi su van životne opasnosti.

Osumnjičeni M.S. i N.I. su negirali da su naneli povrede gostima iz kafića, a D.M. je prilikom saslušanja tvrdio da je bio napadnut i da se branio polomljenom pivskom flašom, a ne nožem, kako ga, inače, tereti tužilac.

I osumnjičeni su imali povrede po telu od oštrog sečiva i tupih predmeta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track