Maloletnik švercovao 2,74 kilograma skanka
Foto: TANJUG

Narkotici

Maloletnik švercovao 2,74 kilograma skanka

Crna Hronika -
Kriminalistička policija zaplenila je skank skirven u rancu maloletnika iz koji je drogu nameravao da proda korisnicima u Kragujevcu

KRAGUJEVAC - Kragujevačka kriminalistička policija je u autobusu koji je saobraćao na relaciji Novi Pazar - Novi Sad zaplenila 2,74 kilograma skanka, a ta opojna droga je pronađena kod S.B. (17) iz Kosovske Mitrovice, saopšteno je iz PU Kragujevac.

Policija je opojnu drogu pronašla u rancu koji je nosio S. B, a bila je zapakovana u dva paketa oblepnjena ""selotejp"" trakom.

Kako se dodaje u saopštenju, postoje osnovi sumnje da je S. B. zaplenjeni ""skank"" nameravao da proda uživaocima u Kragujevcu i okolnim opštinama.

S. B. je uhapšen i, uz krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, sproveden istražnom sudiji Višeg suda za maloletna lica u Kragujevcu, a nakon saslušanja mu je određen pritvor.

Kako se dodaje u saopštenju, kragujevačka kriminalistička policija je, u saradnji sa kolegama iz Kraljeva, presekla još jedan lanac dopremanja opojne droge uživaocima u Šumadiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja