Sedam godina za ubistvo muža sekirom!

Osvetila mu se za bombu

Sedam godina za ubistvo muža sekirom!

Crna Hronika -
Biljana Mašović osuđena zato što je ušla u sobu u kojoj je spavao Nikola Krstović i više puta ga sekirom udarila po glavi i telu

NOVI SAD - Presudila mu!Biljana Mašović (39) iz Savinog Sela kod Vrbasa osuđena je u Višem sudu na sedam godina zatvora zbog toga što je 24. oktobra prošle godine u porodičnoj kući, na spavanju, sekirom ubila muža Nikolu Krstovića (45).- Život okrivljene sa suprugom bio je izuzetno težak. U vanbračnoj zajednici dobili su dvoje dece. Nikola je, kako se čulo tokom postupka, bio prgav i prek čovek koji bi zbog sitnice burno reagovao. Nije bio dobar prema deci i majci - navela je u obrazloženju presude sudija Zora Jamušković i potvrdila da je Krstović preminuo jer mu je supruga zadala više udaraca u glavu i telo.Biljana Mašović se tokom postupka branila da ju je muž napao te večeri bombom i da je zbog toga uzela sekiru iz pomoćnog objekta kuće.

- Sud to nije prihvatio, jer se svakako sekirom ne bi odbranila od bombe. Sekiru je u kuću unela u tri sata ujutro, a kod supruga je u sobu ušla u 7.30 sati. Ubila ga je na podmukao način. On nije mogao da je vidi ni da je čuje jer je spavao - navedeno je u obrazloženju.(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track