SILEDŽIJA: Prebio dečaka zbog grudve!

Skandal u Novom Sadu

SILEDŽIJA: Prebio dečaka zbog grudve!

Crna Hronika -
Nasilnik detetu u školskom dvorištu udario šamar, oborio ga i zatim išutirao po leđima iako mu se M. D. (12) izvinio zbog toga što ga je nehotice pogodio

NOVI SAD - Zar te nije sramota?!Dvanaestogodišnjeg M. D., učenika OŠ „Jožef Atila“ u Novom Sadu, pretukao je zasad neidentifikovani prolaznik pošto ga je M. D. nehotice pogodio grudvom!- Moj sin se s drugom decom grudvao u školskom dvorištu pre početka nastave. U jednom trenutku grudva je pogodila starijeg muškarca, koji je prišao i počeo da tuče mog sina - započinje priču za Kurir ogorčeni Borko D., otac pretučenog dečaka.Iako i sam uplašen zbog toga što je pogodio prolaznika, mališan je prišao čoveku i rekao mu: „Čiko, izvinite, nisam hteo vas.“ Nasilniku, međutim, to nije bilo dovoljno! Najpre je ošamario dečaka, onda ga je oborio i išutirao, a zatim je izašao iz dvorišta škole kao da se ništa nije dogodilo!- Dete je, srećom, prošlo bez većih posledica. Ima modricu i hematom na leđima i kod uveta. Boli ga glava i juče nije išao u školu - kaže Borko.On dodaje da se incident desio u ponedeljak i u početku se pretpostavljalo da je reč o prolazniku.- Medutim, juče sam saznao da je taj čovek izašao iz škole. Zato sam otišao do direktora da ponovo pregledamo video-zapis. Tačno se vidi da čovek izlazi iz škole i nasrće na moje dete. To je, prema informacijama koje imam, otac deteta koji pohađa drugi razred - kaže Borko.U policiji su nam potvrdili da je događaj prijavljen, te da intenzivno rade na utvrđivanju identiteta osobe koja je napala dečaka.

Dvorište u kom se dogodio incident
Dvorište u kom se dogodio incident

Bahata učiteljicaDok je Borko objašnjavao šta se dogodilo, njega i ekipu Kurira verbalno je napala nastavnica srpskog jezika M. K.! Ona je veoma grubo reagovala i pitala šta novinari rade u školi. Iako je Borko pokušao da objasni nastavnici ko je, ona je bila veoma neprijatna!- Umesto da naiđem na razumevanje, ona me napada. Ne želim da se svađam jer ovu školu pohađa moje troje dece. Ali neću dozvoliti da strepim za njihovu bezbednost dok su u školi. Konsultovaću se sa advokatom i odlučićemo šta ćemo dalje preduzeti - kaže Borko.Vukao ga po sneguDragan Utržan, direktor OŠ „Jožef Atila“, osudio je ovaj nasilnički čin.- Nakon što nam je mališan ispričao šta se desilo, pozvali smo roditelje, koji su dete odveli kod lekara. Pregledali smo snimak i na njemu se jasno vidi, baš kako je dete i ispričalo, da ga je napasnik udario više puta i vukao po snegu. Napadač je bio obučen u tamno i ne vidi mu se lice. U interesu nam je da se ovo što pre reši - rekao je Utržan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track