Najnovije vesti

Dilovao drogu sprat ispod sedišta DS!

Policijska racija u Aleksincu

Dilovao drogu sprat ispod sedišta DS!

Crna Hronika
Stefan M. prodavao marihuanu samo nekoliko metara od kancelarije DS

ALEKSINAC - Pohapšeni!Posebna jedinica niške policije 7. decembra uhapsila je dve osobe zbog sumnje da su trgovale drogom, a interesantno je da su „poslovale“ u kafiću koji se nalazi samo sprat ispod sedišta Opštinskog odbora Demokratske stranke u Aleksincu!- Taj kafić je nekada bio Klub omladine Demokratske stranke, ali već nekoliko godina ima drugog vlasnika. Prošlog vikenda upala je policija i uhapsila Stefana M. (19) i Marka H. (29) baš u momentu kad je Stefan Marku prodao marihuanu. Uhapšeni mladići su iz uglednih porodica, a ovo je malo mesto i sad svi pokušavaju da zataškaju bruku - navodi izvor Kurira.Dobrica Milivojević, vlasnik kuće u kojoj se nalazi i sedište DS i kafić, rekao je da je pre nekoliko godina gornji sprat kuće izdao Demokratskoj stranci za 100 evra.

- Pitali su me tada da li mogu da koriste i prizemlje i da tu otvore Klub omladine DS. Dozvolio sam im, naravno, i to je neko vreme radilo, ali su posle digli ruke od tog kluba i ja sad i ne znam ko koristi taj prostor. Ja ga drugom nisam izdao i ne naplaćujem kiriju. Izdao bih taj prostor, ali ne želim bez saglasnosti Demokratske stranke, čije su prostorije na spratu, jer oni sigurno ne bi hteli da tu svako ulazi i da se okupljaju svakakvi gosti - kaže Milivojević.(D. I.)

Predsednik demantujeMilan Veljković, predsednik Opštinskog odbora DS u Aleksincu, demantovao je da kafić u kojem se dogodilo hapšenje ima bilo kakve veze s DS.- Istina je da je svojevremeno u tim prostorijama bio Klub omladine DS, ali se od toga ubrzo odustalo. U toj kući mi držimo sada samo sprat gde su nam stranačke kancelarije. Uhapšene osobe nisu članovi naše stranke i nemaju nikakve veze s DS - rekao je Veljković.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...