Usmrtio dva pešaka, pa pobegao

Masakr u Batajnici

Usmrtio dva pešaka, pa pobegao

Crna Hronika -
Goran Cvitić (30) i Zoran Karan (46) poginuli juče ujutru kad je na njih na Batajničkom drumu „renoom“ naleteo Ninoslav P. (24)

BEOGRAD - Horor u zoru!Goran Cvitić (30) i Zoran Karan (46) poginuli su, dok su tri osobe povređene u stravičnoj nesreći koja se dogodila juče oko šest sati ujutro kod Batajnice! Tragedija se dogodila kad je Ninoslav P. (24), vozač „renoa“, u kome je bilo još petoro mladih, naleteo na dvojicu pešaka. Posle sudara Ninoslav P. je pobegao, ali se nekoliko sati kasnije, u pratnji advokata, javio policiji u Sremskim Karlovcima.- Cvitić i Karan, komšije i kolege, izašli su iz autobusa i pokušali da pređu ulicu. U tom trenutku je velikom brzinom na njih naleteo „reno“, koji je preticao zaustavljeni autobus. Od siline udarca pešaci su odleteli desetak metara i završili u kanalu, a „reno“ je takođe sleteo s kolovoza. Prizor je bio jeziv! Jadni ljudi, nije ih bilo moguće ni prepoznati. Deca u smrskanom vozilu su jaukala - kaže izvor Kurira iz istrage.Prema rečima svedoka, Ninoslav P. je vozio pod dejstvom alkohola.- Putnici iz „renoa“ rekli su policajcima da su oni i Ninoslav tokom noći pili alkohol i da je on bio pijan. Nakon što je zgazio pešake, vozač je povikao: „Ubio sam dvoje ljudi! Ne gine mi 20 godina robije! Moram da bežim!“ Zatim je izašao iz vozila i pobegao - kaže naš sagovornik.Na lice mesta došao je i Ninoslavljev otac.- Ninoslav P. ima državljanstvo Srbije i Hrvatske. O slučaju je odmah bila obaveštena i pogranična policija kako bi sprečila Ninoslavljev eventualni pokušaj bekstva preko granice - ispričao je izvor Kurira.

Goran Cvitić
Goran Cvitić

U kolima povređeno troje- Osim vozača, u „renou“ je bilo još petoro mladića i devojaka starih između 18 i 25 godina. Troje je povređeno i oni su prevezeni u Urgentni centar - kaže izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track