Niški policajci pokušali da prevare osiguranje

Iscenirali saobraćajku

Niški policajci pokušali da prevare osiguranje

Crna Hronika -
Dvojica pripadnika saobraćajne policije i trojica Nišlija privedena su zbog sumnje da su pokušali da prikazivanjem navodne saobraćajne nezgode od osiguranja "Triglav" naplate 1,2 miliona dinara štete

NIŠ - Dvojica pripadnika saobraćajne policije i trojica Nišlija privedena su zbog sumnje da su pokušali da prikazivanjem navodne saobraćajne nezgode od osiguranja "Triglav" naplate 1,2 miliona dinara štete.

Trojici Nišlija, I.B.(43), I.V.(38) i B.M.(41) određen je pritvor od 30 dana, a dvojici saobraćajaca D.M.(42) i D.Ž.(45) pritvor od osam dana, navode niške Narodne novine pozivajući se na izjavu sekretara Osnovnog suda u tom gradu Saše Dinčića.

List navodi da su slučaj otkrili pripadnici Sektora unutrašnje kontrole policije.

Zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj priveden je i komandir policijske stanice u Ražnju M.T. jer je, kako se navodi, od jednog lica neosnovano oduzeo džip.

On je džip dao na korišćenje D.M. koji se sumnjiči za podstrekavanje.

O oduzimanju vozila komandir policijske stanice nije sačinio službenu belešku već je samo izdao potvrdu, pa će istražni sudija posle saslušanja, kako se dodaje, odlučivati da li će osunjičenima biti određen pritvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track