Dolijali kradlivci nakita iz Kraljeva

Dolijali kradlivci nakita iz Kraljeva

Crna Hronika -
Policija podnela krivičnu prijavu protiv Kraljevčana Aleksandra K. (29), Lazara K. (19) i S.K. (17), osumnjičenih da su obili jednu kuću i ukrali nakit i druge vrednosti od 150.000 dinara

KRALJEVO - Policija u Kraljevu je danas saopštila da je u saradnji sa policijom u Vrnjačkoj banji rasvetlila tešku krađu 19. decembra kasno uveče u obližnjem selu Podunavci.

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Kraljevčana Aleksandra K. (29), Lazara K. (19) i S.K. (17), osumnjičenih da su obili jednu kuću i ukrali nakit i druge vrednosti od 150.000 dinara.

Prilikom pretresa stana Aleksandra K. i Lazara K, policija je našla i 25 patrona za lovačku pušku za koju osumnjičeni nemaju dozvolu.

U saopštenju Policijske uprave Kraljeva navodi se da je Aleksandar K. osumnjičen i da je 7. decembra uveče tukao bivšu devojku i demolirao njen stan.

Protiv Aleksandra K. i Lazara K. podneta je krivična prijava zbog nedozvoljenog držanja eksplozivnih materija, a protiv Aleksndra K. i za krivično delo ugrozavanja sigurnosti. Aleksandru K. i Lazaru K. istražni sudija Osnovnog suda u Kraljevu odredio je pritvor do 30 dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track