Promo film: Kako postati specijalac MUP Republike Srpske

Pogledajte

Promo film: Kako postati specijalac MUP Republike Srpske

Crna Hronika -
Kratak četvero minutni video klip prikazuje sve segmente provere testa izdržljivosti, kandidata za buduće specijalce u ekstremnim uslovima iskušenja tokom provere, ali i odustajanja od obuke

BANJALUKA- Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske na Jutjubu postavilo je kratak upustveni filmKako postati pripadnik Specijalne jedinice policije”.

Kratak četvero minutni video klip prikazuje sve segmente provere testa izdržljivosti, kandidata za buduće specijalce u ekstremnim uslovima, drill, iskušenja tokom provere, ali i odustajanja kandidata koji su sebe precenili ili fizički nisu mogli izdržati obuku.

Na konkurs za prijem u specijalnu jedinicu ove policije prijavilo se 151 kandidat, a od tog broja samo 139 je pristupilo programu selekcije, od kojih 90 nije prošlo lekarske preglede, testiranja, razgovore.

Proverama na testu psihofizičke izdržljivosti u ekstremnim uslovima pristupilo je 49 kandidata, dok je “dril” uspešno završilo svega 10 kandidata koji se trenutno nalaze na obuci za pripadnika Specijalne jedinice policije MUP Republike Srpske.

http://www.youtube.com/watch?v=7XHl3Yg2ihU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track