Ismet iz Sjenice unajmio Agima da mu ubije sugrađanina

Sprečeno naručeno ubistvo

Ismet iz Sjenice unajmio Agima da mu ubije sugrađanina

Crna Hronika -
Novopazarska policija uhapsila četvoricu muškaraca iz različitih gradova u Srbiji - naručioca i plaćenike, naoružane pištoljem marke "EKOL Tuna", kalibra 6.35 mm

NOVI PAZAR - Novopazarska policija uhapsila je rano jutros nekoliko osoba osumnjičenih za planiranje i ogranizovanje ubistva u Sjenici, među kojima i naručioca i plaćene ubice.

Kako je potvrđeno u novopazarskoj Policijskoj upravi, uhapšena su četvorica muškaraca iz različitih gradova u Srbiji, a osumnjičeni su da su u Sjenici trebalo da izvrše naručeno ubistvo. Policija je u koordiniranoj akciji uspela da uhapsi i naručioca i plaćene ubice.

Uhapšeni su Ismet G. (1988) iz Sjenice, zbog sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u podstrekavanju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i Agim J. (1986), Zlatko M. (1986) iz Nove Varoši i Nenad O. (1991) iz Beograda, koji su osumnjičeni za krivično delo neprijavljivanje pripremanja krivičnog dela.

U policijskom saopštenju se navodi da su oni planirali da izvrše krivično delo ubistva jednog građanina Sjenice. Naime, Ismet G. je zbog sukoba sa tim licem angažovao Agima J, koji je juče sa Nenadom O. i Zlatkom M. došao u Sjenicu.

Za izvršenje navedenog dela Ismet G. im je obezbedio pištolj marke "EKOL Tuna", kalibra 6.35 mm, koji je prilikom pretresa kuće u kojoj živi pronađen i oduzet. Osumnjičeni će, u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Novom Pazaru, navodi se u policijskom saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track