UŽAS: Ubio ljubavnicu i njenu ćerkicu!
Foto: RTS

Svirep zločin u Kruševcu

UŽAS: Ubio ljubavnicu i njenu ćerkicu!

Crna Hronika -
Muškarac (68) sinoć usmrtio Danijelu M. (43), s kojom je navodno bio u emotivnoj vezi, a onda šestogodišnjoj M. M. ispalio metak u srce

KRUŠEVAC - Tragedija.Danijelu M. (43) i njenu šestogodišnju ćerkicu M. M. ubio je sinoć u Ulici Gavrila Principa 16 u naselju Prnjavor muškarac (68) koji je s nesrećnom ženom navodno bio u emotivnoj vezi, saznaje Kurir.Zločin se dogodio oko 19 sati u holu stambene zgrade u naselju Prnjavor, gde je D. M. živela sa ćerkom, a ubica se potom predao policiji! U nesrećnu ženu krvnik je ispalio nekoliko metaka, a devojčicu je jednim pogodio pravo u srce! Majka i ćerka izdahnule su u kolima Hitne pomoći.Ubica je iz sela Dedina kod Kruševca, a neposredno posle ubistva tumarao je oko zgrade tražeći od prolaznika da mu pozajme telefon kako bi pozvao policiju. Potom je otišao je u restoran „Idu dani“, na 200 metara od mesta zločina, odakle je pozvao policiju.- Čovek me je zamolio da mu pozovem policiju, delovao je sasvim normalno i smireno, pojma nisam imao šta hoće. Kada sam čuo da je policiji rekao: „Ja sam ubio ženu“, nisam mogao da dođem sebi. Potom je izašao i predao se, a to nisam gledao - rekao nam je jedan od zaposlenih iz restorana.Prema saznanjima Kurira, ubica je, predajući se policiji, prvo rekao:- Nisam hteo da pucam u dete.Nesrećna Danijela iz prvog braka imala je dva odrasla sina, a živela je sama sa ćerkicom.- Još ne mogu da verujem! Baš sam je danas sreo, pojma nisam imao da ima nekih problema. Uvek je bila ljubazna, ćerkica joj je bila preslatka - rekao je sinoć za Kurir jedan od komšija. On je u vreme ubistva bio u svom stanu i čuo je pucnje, ali je mislilo da neko baca petarde. Načelnik kruševačke policije Miljan Petrović potvrdio je da je uhapšen osumnjičeni koji je ubio ženu (43) i njeno dete, kao i da je nađeno korišćeno oružje, ali i da će više detalja biti poznato danas. Nezvanično se pominje da je reč o pištolju „zastava 762“.

Ukleto mestoIspred zgrade u Ulici Gavrila Principa 16, kako pričaju komšije, već se dogodilo jedno ubistvo letos. Tada su se, kako kažu, dvojica pripitih muškaraca koji su izašli iz restorana „Idu dani“ potukla, a jedan od njih je preminuo pošto ga je drugi udario ključem. Ispred istog restorana 2006. godine ubijen je jedan mladić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track