Smrt 4 mladića: Policija proverava rakiju, peć i agregat
Foto: Rts

Tragedija u selu Svojnovo

Smrt 4 mladića: Policija proverava rakiju, peć i agregat

Crna Hronika -
Policija je jutros nadomak Paraćina pronašla beživotna tela četvorice mladića od 17 do 20 godina

JAGODINA - Tela četvorice mladića Miloša Atanaskovića (18), Jovana Ilića (18), Đorđa Marjanovića (17) i Marka Živkovića (20) čija su tela pronađena jutros u ataru sela Svojnovo, opština Paraćin, upućena su na obdukciju, ali se pretpostavlja da je uzrok smrti trovanje ugljen-monoksidom.

Istražni sudija Zoran Petrović rekao je da su istražne radnje u toku i da će više informacija o ovoj tragediji saopštiti tokom dana.

Kako Kurir saznaje, policija je uzela uzorak rakije koju su mladići najverovatnije pili, proverava se peć, kao i agregat koji radi na benzin.

Policija je jutros oko 8.30 sati u jednoj kući u ataru sela Svojnovo, opština Paraćin, zatekla beživotna tela četvorice mladića. Tela dvojice mladića pronadena su pored peći, a druge dvojice na krevetu.

Njih je, kako saznaje Kurir, jutros oko 7 sati našao otac jednog od mladića. U njegovu vikendicu mladići su otišli sinoć na roštilj.

Dačić: Nema tragova nasilne smrti

Prve indicije ukazuju da su četvorica mladića čija su tela jutros pronađena u selu Svojnovo kod Paraćina otrovana gasovima prilikom korišćenja roštiljla, što se tragično završilo, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. Napominjući da je istraga još u toku, Dačić je novinarim rekao da su prema izjavama roditelja mladići otišli na roštilj i da u prvim izveštajima nema nikakvih tragova da im je nasilno oduzet život."Mora da se vodi računa, jer dosta ima porodičnih nesreća, ubistava i samoubistava u porodici, što je manir koji nam često dolazi sa Zapada", dodao je Dačić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track