TUGA U SVOJNOVU: Otac naslutio nesreću
Foto: Print

Bili trezni

TUGA U SVOJNOVU: Otac naslutio nesreću

Crna Hronika -
Pošto se od sinoć nisu javljali, došao sam jutros i imao sam šta da vidim.Dvojica su ležala na krevetu, a moj sin je sedeo na stolici do vrata, a jedan dečko je ležao pored njega, priča Bojan Atanasković

PARAĆIN - Četvoricu mladića, koji su najverovatnije otrovani ugljen-monoksidom jer na telu nisu imali povrede, Miloša Atanaskovića (1995), Jovana Ilića (1995), Đorđa Marjanovića (1996) i Marka Živkovića (1993), u vikendicu u selu Svojnovo kod Paraćina dovezao je sinoć Milošev otac Bojan kako bi roštiljali i prenoćili tu.

"Pošto se od sinoć nisu javljali, došao sam jutros i imao sam šta da vidim. Dvojica su ležala na krevetu, a moj sin je sedeo na stolici do vrata, a jedan dečko je ležao pored njega. Nisam video nikakve povrede na njima. Nije bilo dima u prostoriji. Šporet na drva se sam ugasio", rekao je Bojan Atanasković.

On je rekao i da im je spremio drva za loženje, ali su upotrebili samo malo.

"Završili su sa roštiljanjem, a jedan dečko ih je obišao oko šest sati i sve je bilo u redu tada. Nisu pili, bili su trezni", rekao je Atanasković. On je rekao da su drugovi često dolazili u vikendicu. Komšije i rodbina četvorice mladića iz Svojnova kažu da su svi bili dobri i uzorni momci.

Nakon obdukcije tela i toksikoloških veštačenja znaće se uzrok smrti četvorice mladića čija su tela nađena jutros oko 8 sati u selu Svojnovo kod Paraćina, izjavio je predsednik Višeg suda u Jagodini Dragan Janićijević. Mladići su pronađeni u vikendici u Svojnovu u vlasništvu Bojana Atanaskovića.

"Na lice mesta izašli su tužilac i istražni sudija koji je naredio obdukciju tela, kao i toksikološka veštačenja radi utvrđivanja uzroka smrti", kazao je Janićijević. Obdukciju radi obducent iz Beograda Ljubiša Božić, a toksikološke analize, koje će se uraditi u Beogradu, biće gotove za tri do četiri dana, rekao je Janićijević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track