MAJKA SE NADA: Spasće Bog moga Nikolu

Nada u domu povređenog mladića

MAJKA SE NADA: Spasće Bog moga Nikolu

Crna Hronika -
Lekari su rekli da mi je sin u komi i da svojom snagom treba da se izbori, kaže Sanja Stević, majka 15-godišnjaka koji je povređen u udesu u kom su poginuli Milan i Milica Josimović

POŽAREVAC - Nadaju se najboljem!Sanja Stević, majka Nikole Stevića (15) iz sela Lučice, koji je preksinoć teško povređen u udesu u kojem su poginuli Milan (18) i njegova sestra Milica Josimović (14) iz Petke kod Požarevca, kaže da veruje da će Bog dati snage njenom Nikoli da preživi!- Celu noć sam provela u bolnici u Beogradu, gde je moj sin prebačen zbog teških povreda. Lekari su Nikolu operisali pet sati. Objasnili su mi da je moj sin u komi i da sada on svojom snagom treba da se izbori i izađe iz nje. Bila sam pokraj postelje i milovala ga. Videla sam da reaguje na moje dodire. Verujem da će moja ljubav izvući Nikolu iz kome - kaže Sanja.Nikolin otac Danilo kaže da je njegov sin bio kod babe i dede u selu Petka i da je odatle krenuo s Milicom i Milanom da pokupe Aleksandra Mihajlovića, četvrtog putnika, koji je takođe teško povređen.- Ubrzo pošto je Aleksandar ušao u automobil došlo je do nesreće! Nikola je bio povređen, ali svestan. On je posle pregleda sam izašao iz sanitetskih kola. Zatim je jauknuo i sigurno bi se srušio da ga lekar nije uhvatio. Prevezen je u bolnicu u Beograd i od tada je u komi - rekao je Danilo.Do stravične nesreće došlo je kad je Milan, koji je vozio „punto“ u kojem su bili Milica, Nikola i Aleksandar, udario u kamion na raskrsnici kod zatvora Zabela na putu ka Velikom Gradištu. Na mestu nesreće poginuli su Milan i Milica, a lekari se bore za život Nikole i Aleksandra.

Povređeni Nikola Stević
Povređeni Nikola Stević

„Punto“ u kojem je bilo četvoro mladih završio u jarku
„Punto“ u kojem je bilo četvoro mladih završio u jarku

Milica i Milan Josimović
Milica i Milan Josimović

Ne znamo kad će biti sahrana Milana i MiliceU kući nastradalih Milice i Milana Josimovića majka Ljubica i baka Nadežda dočekuju rodbinu i primaju saučešće.- Ne znamo kad će sahrana, jer još se čeka nalaz veštaka... I dalje ne mogu da poverujem da mojih unučića više nema... Stalno očekujem da se pojave na kapiji nasmejani, kakvi su uvek bili kad su dolazili kući - očajna je Nadežda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja