NAPASTVOVANA STARICA: Volela sam ga kao sina, a on me silovao!

Ispovest napastvovane starice iz Mirijeva

NAPASTVOVANA STARICA: Volela sam ga kao sina, a on me silovao!

Crna Hronika -
Ubiću te, neka završim i u zatvoru, ali biću siguran da nemaš švalera, pretio Nenad R. (19) svojoj žrtvi Ljiljani J. (69)

BEOGRAD - Bolesno!- Nenad je u četvrtak oko 14 sati došao pijan u baraku i nasrnuo na mene. Vikao je: „Živećeš kod mene! Tu je tvoj dom! Zar ne shvataš da te volim!“ Onda je uzeo nož i isekao mi odeću, pocepao mi je donji veš i bacio ga u vatru. Pustio je muziku do daske i počeo da me tuče. Udarao me po glavi i telu, a zatim me silovao...Ovo je juče za Kurir ispričala Ljiljana J. (69), koju je, kako tvrdi policija, silovao Nenad R. (19) u beogradskom naselju Mirijevu. Starica, koja nema porodicu, živela je poslednja četiri meseca s Nenadom i njegovom porodicom.- U početku je bio divan prema meni, gledala sam ga kao sina. Prala sam mu, čistila za njim, kuvala mu kafu... Hvalio se kako nikad nije jeo ukusniju hranu od one koju mu spremam. Moju pažnju i brigu protumačio je na pogrešan način. Umislio je da ga volim kao muškarca - priča preplašena Ljiljana.Ona dodaje da su njene muke počele oko Nove godine.- Rekao mi je da sam žena njegovog života, da sam domaćica kakva mu treba. Nisam mogla da se odbranim, pa sam pobegla u drugu baraku, koju mi je poklonila prijateljica. Od tada je dolazio svaki dan i terao me da se vratim kod njega - opisuje starica.Ljiljana kaže da ovo nije prvi put da se Nenad seksualno iživljava nad njom, ali da je dosad ćutala iz straha.- Kad je u četvrtak izgubio kontrolu, molila sam ga da prestane, ali on je besneo: „Ubiću te! Neka završim i u zatvoru, ali barem ću biti siguran da nemaš švalera!“Nesrećna žena je nakon iživljavanja uspela da pobegne kod prijateljice.- Došla je sva iscepana i modra. On je dotrčao za njom. Vikao je: „Kaži da sam te je.. o!“ Pozvali smo policiju i Hitnu pomoć, koji su došli i uhapsili ga - kaže Ljiljanina prijateljica.

Baraka u kojoj se desilo silovanje
Baraka u kojoj se desilo silovanje

Nenada R. vode na saslušanje
Nenada R. vode na saslušanje

Tvrdio da su ljubavniciNakon lekarskog pregleda utvrđeno je da Ljiljana J. (69) ima povrede lica, grudnog koša i posekotine na potkolenici, a ginekološki pregled je pokazao da je ona i silovana. Nakon hapšenja Nenad je rekao policiji da je sa staricom imao seks, ali da je ona na to dobrovoljno pristala i da su njih dvoje u ljubavnoj vezi!Siledžija bio oženjen, ali mu je žena pobeglaNenad R. je u baraci u Mirijevu živeo s braćom i snajama, a prema rečima komšija, njegova majka je otišla da živi sa svojim zetom.- Nenad je bio oženjen maloletnicom, ali je ona pre nekoliko meseci otišla od njega. Nije više mogla da trpi batine pijanog muža ni da sedi gladna i žedna - kažu komšije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track