SRBI NA METI: Sina sumnjiče za ubistvo a uhapsili oca

Kosovska policija u akciji

SRBI NA METI: Sina sumnjiče za ubistvo a uhapsili oca

Crna Hronika -
Na sinove uhapšenog su pripucali Albanci koji su krali njihovu šumu. Ovi su odgovorili i tada je nastradao jedan Albanac, a jedan je ranjen, rekao je meštanin

GNJILANE- Poručnik Kosovske policije u regionu Gnjilane Šaban Azizi kaže da je policija privela jednog Srbina iz sela Poneš zbog sumnje da je saučesnik u ubistvu jednog Albanca iz istog sela, koje se dogodilo u šumi.

Azizi je rekao da je privedeni Srbin otac osumnjičenog za ubistvo Albanca, koji se nalazi u bekstvu. Prema njegovim rečima, on je osumnjičen i za ilegalno posedovanje oružja kojim je izvršeno ubistvo.

Azizi je objasnio da se ubistvo dogodio u petak oko 14.30 sati u šumi iznad sela Poneš, u kojem žive Albanci i Srbi i da je ranjen brat ubijenog Albanca. Policija intenzivno radi na ovom slučaju, dodao je Azizi.

Srbi iz ovog sela, u kojem ima osamdesetak srpskih kuća i oko 300 albanskih, rekli su da je uhapšeni čovek bio čitavog dana kod kuće, a da su u šumi bili njegovi sinovi.

"Koliko mi imamo informacije, na sinove uhapšenog su pripucali Albanci koji su krali njihovu šumu. Ovi su odgovorili i tada je nastradao jedan Albanac, a jedan je ranjen", rekao je meštanin, koji nije želeo da mu se ime spominje u medijima iz bezbednosnih razloga.

Ubijeni Albanac je iz zaseoka Muhadžiri koje pripada selu Poneš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja