Zastavom 101 pregazio pešaka

Saobraćajka

Zastavom 101 pregazio pešaka

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila kada je vozač zastave 101 naleteo na pešakinju, koja je preminula u bolnici

JAGODINA - Pešak R.M. (70), iz Rakitova kod Jagodine preminula je u Opštoj bolnici u Jagodini, posle saobraćajne nezgode, kada ja na nju naleteo automobil za čijim je volanom bio D.B. (21) iz Končareva, saopštila je danas Policijska uprava u Jagodini.

Nezgoda se dogodila sinoć oko 21,30 satri u selu Rakitovu, a R.M. je sa "povredama opasnim po život prevezena u Opšti bolnicu gde je iste večeri preminula", stoji u saopštenju.

D.B. je upravljao automobilom "zastava 101" jagodinskih registarskih oznaka, i "protiv njega će biti podneta prijava za krivično delo teško delo protiv bezbednopsti javnog saobraćaja".

U toklu vikenda na putevima Pomopravskog okruga bilo je devet saobraćajnih nezgogod, jedna osoba je smrtno stradala a u četiri nezgode putnici su prošli sa lakim telesnim povredama.

Saobraćajna policija je sankcionisala 26 prekršaja, među kojima pet prekršaja zbog prekoračenja brzine kretenaja i pet prekršaja vožnje pod dejstvom alkohola. Tri osobe su zadržane u policiji zbog upravljanja vozilom u alkoholisanom stanju.

Dogodila su se i četiri požara, jedana na otvorenom prostoru i tri na dimnjacima, navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track