OBRT: Italijanka pala dok se spuštala čaršavima sa petog sprata

Tragedija

OBRT: Italijanka pala dok se spuštala čaršavima sa petog sprata

Crna Hronika -
Patricia Bačin nije izvršila samoubistvo, nego je pokušala bekstvo iz stana vezivanjem nekoliko čaršava od kojih je jedna tokom spuštanja popustio

BEOGRAD - Supruga italijanskog atašea Patricija Bačin (63), koja je u četvrtak oko 17 sati nastradala nije izvršila samoubistvo nego je navodno pokušala da pobegne iz stana tako što je vezela nekoliko čaršava kako bi se spustila na ulicu Kneza Miloša.

Prema nezvaničnim informacijama, tragedija se dogodila kada je jedan od vezanih čaršava iznenada popustio, a žena sa visine pala na ulicu i poginula, saznaje Kurir iz policijskih izvora.

Policija još uvek istražuje zbog čega je žena bila zaključana u stanu, a proveravaju se navodne informacije da je možda ataše zaključavao svoju ženu iz ljubomore ili bolesti, što bi policijska istraga tek trebalo da da odgovor.

Da podsetimo, tragedija se dogodila u četvrtak oko 17 sati kada je prijavljen pad sa zgrade ulici Kneza Miloša 95a iz stana na petom spratu u kome je živela sa suprugom inače italijanskim atašeom.

Policiju je o jezivom događaju obavestio muž nastradale, koji je rekao da je ona skočila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track