Najnovije vesti

KOMANDANT JSO: Zvezdan je hteo da Čedi prosvira glavu!

Priznanje komandanta „beretki“ na suđenju za pobunu JSO

KOMANDANT JSO: Zvezdan je hteo da Čedi prosvira glavu!

Crna Hronika
00:00h
U jednoj svađi Čeda je rekao da mi je.e majku. To je Zvezdana Jovanovića mnogo iznerviralo, rekao u sudnici Duško Maričić

BEOGRAD - Teške optužbe!- Zvezdan Jovanović je hteo da prosvira glavu Čedi Jovanoviću u bazi JSO u Kuli! Prethodno je došlo do prepirke između Čede Jovanovića i Legije. Sećam se da je Čeda i meni rekao da mi je.e majku, a Zvezdana je to mnogo iznerviralo!Ovo je juče, na suđenju za protest pripadnika JSO u novembru 2001, pred Specijalnim sudom izjavio Duško Maričić, koji je u vreme pobune bio komandant jedinice. Maričić juče nije želeo da govori o protestu, pa je sudija pročitao njegov iskaz dat istražnom sudiji u kojem je Maričić priznao da je organizovao pobunu. Zvezdan Jovanović je naveo da su ljudi iz najbližeg okruženja ubijenog premijera Đinđića bili u „veoma prisnim odnosima sa Ljubišom Buhom Čumetom i Dušanom Spasojevićem Šiptarom“!- Pre svih, mislim na Čedomira Jovanovića, Dragomira Markovića i Bebu Popovića. Oni su sa Spasojevićem i Buhom bili u veoma prisnim odnosima, ako se pod prisnim odnosima podrazumeva prijateljstvo, pa čak i u učestvovanje u krivičnim delima - rekao je Jovanović.(J. S.)

Zvezdan Jovanović
Zvezdan Jovanović

Jovanović: Farsa!Povodom izjave Dušana Maričića, juče se oglasio i Čeda Jovanović.- Istraga o pobuni JSO izgubila je svaki značaj onog trenutka kad je tužilaštvo odbilo da sasluša Vojislava Koštunicu. Zato sada i jeste samo farsa i poligon za monstruozne laži osuđenog ubice - saopštio je Jovanović.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...