UŽAS: Deca gledala ubistvo oca!

Istraga masakra u Beogradu

UŽAS: Deca gledala ubistvo oca!

Crna Hronika -
Voleo je Sabin i sinove, koji su mu bili sve u životu, ali često mi se žalio da mu jako smeta njena ljubomora, rekao drug ubijenog Branka Marića (40)

BEOGRAD - Ne prestaje da plače!Branko je bio divan čovek i dobar otac. Deca su mu bila sve u životu, samo je o njima pričao. Voleo je svoju ženu Sabin, ali često mi se žalio na nju. Smetala mu je njena ljubomora, siguran sam da je to bilo kobno po Branka! Još je strašnije što su njihovi dečaci gledali kako im majka ubija oca.Ovo je izjavio prijatelj Branka Marića (40), šokiran tragedijom koja se prekjuče dogodila u iznajmljenom stanu na Banovom brdu, gde je, kako se sumnja, Sabin Marić (30), državljanka Obale Slonovače, bušilicom ubila supruga Branka, a potom pokušala da presudi i sebi. Marićev drug kaže da mu Branko nikad nije pominjao ženu zbog koje je, navodno, nameravao da ostavi Sabin.- Branka je ubijala Sabinina ljubomora. On je često zbog posla bio van zemlje. Moguće je da je Sabin zbog muževljevog odsustva iskonstruisala svakakve priče u svojoj glavi i umislila da je vara. Još sam u šoku, jadni dečaci, ostala su siročići - kaže Brankov prijatelj.Telo Branka Marića i povređenu Sabin Marić našla je bebisiterka. Marić je u lokvi krvi ležao u krevetu u spavaćoj sobi, dok je Sabin, kojoj je pena izlazila na usta, nađena u drugoj sobi. Ona je odmah prevezena u Urgentni centar i stanje joj je stabilno.- Čim je došla svesti, pitala je: „Gde su mi deca, kako su mi sinovi?“ Ona od ponedeljka ne prestaje da roni suze, a kad ju je medicinska sestra upitala zašto plače, rekla joj je: „Zbog dece“. Slabo priča srpski, ali sve razume, i nije mnogo razgovarala sa osobljem bolnice - kaže izvor Kurira i dodaje da ispred njene sobe dežuraju dvojica policajaca.Podsetimo, sumnja se da je Sabin Marić u noći između nedelje i ponedeljka najpre bušilicom onesvestila Branka, koji je spavao, a zatim mu probušila lobanju! Nakon zločina ona se, kako se sumnja, ubola nožem u stomak, a onda popila veću količinu lekova. Policija će sačekati da se Sabin oporavi, nakon čega će od nje uzeti izjavu.

1 - Branko u lokvi krvi leži u krevetu, 2 - Sabin  popila lekove i onesvestila se, 3 - deca celu noć pokušavala da „probude“ roditelje, 4 - bebisiterka  došla u stan oko 8.30 i našla tela
1 - Branko u lokvi krvi leži u krevetu, 2 - Sabin popila lekove i onesvestila se, 3 - deca celu noć pokušavala da „probude“ roditelje, 4 - bebisiterka došla u stan oko 8.30 i našla tela

Mališani bili svedoci jezivog zločina
Mališani bili svedoci jezivog zločina

Planirala ubistvo?Policija istražuje da li je Sabin reagovala u afektu ili je danima planirala da ubije supruga.- Ona je, kako se sumnja, posle zločina očistila bušilicu i vratila je u kutiju u kojoj je i inače stajala! U stanu su nađene i tablete. Policajci su i juče izlazili na lice mesta kako bi prikupili sve tragove i definitivno otklonili svaku sumnju u to da li je Mariće možda napala neka treća osoba - kazao je naš sagovornik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track