TRAGEDIJA: S proslave u smrt

Teška saobraćajna nesreća prekjuče ujutru u Novom Beogradu

TRAGEDIJA: S proslave u smrt

Crna Hronika -
Miroslav Tomašević poginuo, a tri osobe teško povređene kad se „opel korsa“ zakucala u stub kod Kvantaške pijace

BEOGRAD - Tragedija!

Miroslav Tomašević (31) je poginuo, dok su Dragan B. (22), M. D. (25) i D. Š. (28) teško povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedelje na novom Novosadskom putu. Do nesreće je došlo pola sata posle ponoći kad je „opel korsa“, za čijim volanom je bio Dragan B. (22), izletela s kolovoza.- Automobil se kretao iz pravca Novog Sada ka Bežanijskoj kosi. Kod Kvantaške pijace Dragan B. je izgubio kontrolu nad kolima, izleteo s puta i zakucao se u stub. Vozaču „korse“ uzeta je krv kako bi se utvrdilo da li je vozio pijan - kaže naš izvor iz istrage.Kako saznajemo, Miroslav Tomašević je kobne večeri otišao na proslavu sa dva prijatelja i prijateljicom.- U nedelju je otišao u Staru Pazovu na neko slavlje kod kolege. Vraćali su se u Zemun kad se nesreća dogodila. Niko ne zna zašto je Dragan izgubio kontrolu - rekla je Miroslavljeva prijateljica i dodala:- On je bio divan dečko i dobar drug. Pravi laf. Svi smo šokirani njegovom pogibijom, a najteže je njegovim roditeljima i starijem bratu, s kojima je i živeo.(E. K.)

Miroslav umro u bolniciTomašević je u jezivom udesu zadobio povrede glave, grudnog koša i stomaka i u Urgentni centar je prevezen bez svesti.

- Lekari su pokušavali da ga spasu, ali je on preminuo sat i po posle nesreće. Dragan B. je još na odeljenju za reanimaciju, dok je putnica D. Š. zadobila povrede glave i ramena. M. D. ima prelom butne kosti i on je van životne opasnosti - rekli su iz Urgentnog centra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track