Ministar policije FBiH udario pešaka pa pobegao u haustor

Potvrđeno

Ministar policije FBiH udario pešaka pa pobegao u haustor

Crna Hronika -
Federalni ministar MUP BiH Predrag Kurteš zaradio je prekršajnu prijavu pošto je utvrđeno da je službenim vozilom udario pešaka a zatim pobegao sa mesta nesreće

SARAJEVO - Ministar unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine Predrag Kurteš "zaradio" je prekršajnu prijavu nakon što je policija utvrdila da je pobegao s mesta saobraćajne nesreće.Posle udesa 28. januara, u kojem je Amina Hadžić zadobila lakše povrede u centru Sarajeva udarivši automobilom u vozilo vlasništva federalnog MUP-a, Kurteš je porekao da je upravljao službenim automobilom.

U MUP-u Kantona Sarajevo, nakon sprovedenih istražnih radnji utvrđeno je da je upravo ministar policije bio za volanom i zbog napuštanja mesta nesreće prosleđena mu je i prekršajna prijava.

Policija je uzela u razmatranje snimke kamera iz centra grada i utvrdila da se nakon sudara, Kurteš sakrio se u obližnji haustor.

Federalni premijer Nermin Nikšić ranije je izjavio, podsećaju mediji, da će Kurteš biti smenjen bude li dokazano da je pobegao s mesta saobraćajke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track