Najnovije vesti

U ŠTEK-STANU: Navijači kriju Uroša Mišića

Potraga za učesnikom u tuči

U ŠTEK-STANU: Navijači kriju Uroša Mišića

Crna Hronika
Policija sumnja da se huligan, koji je s grupom mladića učestvovao u prebijanju dvojice američkih marinaca ispred kluba „Plastik“, sklonio u jedan štek-stan svojih prijatelja

BEOGRAD - Ne smiruje se otkad je izašao s robije!
Navijači Crvene zvezde kriju Uroša Mišića, koji je prekjuče s grupom mladića pretukao američke marince Molera Džefrija Artura i Garsiju Huana Enrikea ispred kluba „Plastik“, saznaje Kurir. Mišić je posle ovog incidenta pobegao, nakon čega je policija raspisala poternicu za njim.

- Pokušali smo da razgovaramo s njim. Potražili smo ga na adresi na kojoj stanuje, ali on nije bio tamo. Pozi za razgovor je primio njegov otac. Pretpostavljamo da se krije u jednom štek-stanu - kaže naš sagovornik iz istrage.
Sumnja se da ga od hapšenja čuvaju Belgrejd bojsi, čiji je vođa ponovo postao Velibor Dunjić.

- On je krajem prošle godine izašao iz zatvora, gde je izdržao kaznu zbog toga što je povredio Andreja Čogurića na splavu „Kalipso“ u aprilu 2008. Uroš Mišić je u decembru 2012. godine izašao iz zatvora, gde je izdržavao kaznu zbog napada na žandarma Nebojšu Trajkovića - kaže naš sagovornik.Nakon izlaska na slobodu, njih dvojica su postali nerazdvojni. Skoro svake večeri zajedno obilaze „in“ mesta za izlaske.

- Otkako su počeli da se druže, dogodila su se dva incidenta. Prvi je bio u novogodišnjoj noći na klubu „Bolivud“, kad se Dunjić posvađao s obezbeđenjem pevačice Ane Nikolić jer je hteo da joj priđe. Drugi put su se u „Fensi kafani“ posvađali s nekim gostom, a Dunjić je, kako su ispričali svedoci sukoba, kod sebe imao pištolj, kojim je mahao. Nakon incidenta, obojica su pobegla - navodi naš izvor.

Ove priče, međutim, negirao je Saša Milovanović, Dunjićev advokat, koji je rekao da nije upoznat s tim da je njegov klijent učestvovao u tim incidentima.

Incident se dogodio u klubu „Plastik“
Incident se dogodio u klubu „Plastik“

Nakon izlaska na slobodu, Mišić je postao nerazdvojan s Veliborom Dunjićem, vođom Belgrejd bojsa
Nakon izlaska na slobodu, Mišić je postao nerazdvojan s Veliborom Dunjićem, vođom Belgrejd bojsa

Borović: Mišić nije tukao

Advokat Borivoje Borović, koji je bio branilac Uroša Mišića na suđenju za napad na žandarma Nebojše Trajkovića, kaže da njegov klijent nije učestvovao u tuči.
- Ja sam s njim u kontaktu i Mišić nema nikakve veze s ovim incidentom. Na snimcima sigurnosnih kamera vidi se da on ne učestvuje u tuči, niti da je ikog udario - rekao je Borović.

 

Napao Kristijanovog kuma

Andriju Čogurića, kojeg je teško povredio navijač zvezde Velibor Dunjić na splavu „Kalipso“ 2008. godine, zbog čega je kasnije i osuđen na kaznu zatvora, krstio je Aleksandar Kristijan Golubović, optužen za trgovinu drogom.
- Kristijan je Čogurića izvukao iz više nevolja. Smirio je i tenziju između Andrije i Dunjića. Nakon toga ga je čak i krstio - rekao je naš izvor i naveo da Čogurić izdržava kaznu zatvora zbog nedozvoljenog nošenja oružja.

 

Hronologija

♦ 2. decembra 2007. godine Uroš Mišić je napao žandarma
♦ 19. septembra 2008. Mišić je prvi put osuđen na 10 godina zatvora zbog pokušaja ubistva Trajkovića
♦ 30. aprila 2011. Apelacioni sud doneo je konačnu odluku i osudio ga na pet i po godina zatvora
♦ 4. decembra 2012. godine primenom Zakona o amnestiji pušten je iz požarevačke Zabele

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...