PUCNJAVA NA TERAZIJAMA: Dileri pali u centru grada!

Šokantno hapšenje

PUCNJAVA NA TERAZIJAMA: Dileri pali u centru grada!

Crna Hronika -
Dvojica mladića u "opelu" posle kraće potere uhapšena na Terazijama tek kad su policajci zapucali u vazduh
1 / 5

BEOGRAD - Kao na filmu.

Brojni prolaznici na Terazijama prisustvovali su u petak veče sceni kakva se uglavnom viđa u filmovima.

Posle kraće jurnjave po gradu policajci su tek nakon nekoliko ispaljenih hitaca upozorenja uspeli da zaustave "opel vektru" u kojoj su bila dvojica mladića osumnjičena za poslove sa narkoticima.

Spektakularna akcija, u kojoj, srećom, niko nije povređen, odigrala se oko 21 sat na uglu Terazija i trga Nikole Pašića.

Kako saznajemo, policajci u civilu su pratili mladiće u "opelu", a kada su se oni dali u beg usledila je kraća potera koja je završena na Terazijama.

- Mladići su se opirali hapšenju i crnom "opel vektrom" krenuli su na jednog od policajaca. U znak upozorenja policajci su pucali u vazduh, nakon čega je došlo do hapšenja. U akciju se uključila i Interventa jedinica 192 koja je na Terazijama preprečila put beguncima.

Mladići su od ranije poznati policiji i kod njih je pronađena određena količina narkotika - rekli su sinoć u policiji.Prolaznici su u čudu posmatrali šta se dešava pred njihovim očima.

- Odjednom sam čuo sirene, pucnje i škripu guma. Policajci su munjevito savladali dvojicu mladića i bacili ih na asfalt. Na "opelu" je probušena jedna guma, verovatno od metka - rekao je za Kurir jedan od očevidaca.

Na licu mesta mogla se videti kesica sa belim prahom koja je ispala jednom od privedenih, a zbog ove akcije kratko je bio blokiran saobraćaj ka trgu Nikole Pašića.

http://www.youtube.com/watch?v=v8-LuC6ZhpM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track