ZAMALO MASAKR: Maloletnik nožem izbo policajce i goste
Foto: Kurir

Kafanska tuča

ZAMALO MASAKR: Maloletnik nožem izbo policajce i goste

Crna Hronika -
Maloletnik je nožem najpre ubo više puta jednog od policajaca ulice, a drugi je uboden u butinu

ĆUPRIJA - Policijska uprava u Jagodini saopštila je da je uhapšen maloletni mladić iz Ćuprije za koga se sumnja da je, ispred ugostiteljskog objekta "Koliba" u selu Mijatovac, opština Ćuprija, nožem povredio pet osoba, među kojima su i dva policajca.

"Osumnjičeni je odmah priveden istaržnom sudiji Višeg suda u Jagodini, zbog postojanja osnovcane sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju i njemu je određen pritvor do 30 dana", navodi se u saopštenju.

U tuči, koja se dogodila u nedelju oko 04 sata izjutra, tri osobe su zadobile teške telesne povrede, a dve lake i svi povređeni su smešteni u Opštu bolnicu u Ćupriju i "svima je zdaravstveno stanje stabilno".

U saopštenju policije se ističe da je osumnjičeni "najpre oštrim predmetom povredio M.J (23), a potom i B.J (25) u predelu desnog plućnog krila i rebara".

"Na mestu događaja su se u to vreme nalazila dva pripadnika Policijske stanice u Ćupriji u civilu, van službe. Oni su se, profesionalno postupajući, glasno legitimisali i pozvali napadača da preda predmet kojim je naneo povrede dvojici mladića.

"Napadač se oglušio o poziv i istim predmetom napao policijske službenike i jednom od njih zadao više udaraca i uboda u lice, nanoseći mu tešku telesnu povredu opasnu po život. Drugi policajac je zadobio laku povredu butine", piše u saopštenju.

Nakon napada na policijske službenike, napadač je zadao i jednu ubodnu ranu u leđa S.S (26) koji je takođe bio ispred lokala, i nakon toga beži svojim vozilom.

Intenzivnim radom, policija je identifikovala napadača i privela istražnom sudiji.

Policija je uhapsila i odredila meru zadržavanja do 48 sati i još dvema osobama "za koje postoji osnovana sumnja da su izvršili krivično delo učestovanja u tuči".

Jedna od njih se sumnjiči da je počinila "krivično delo pomaganja izvršiocu nakon izvršenja krivično dela, jer se sumnja da je sakrila predmet izvršenja krivično dela", piše u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja