Borović: Mišić se u sredu sam prijavljuje policiji
Foto: KURIR

Advokat osumnjičenog navijača

Borović: Mišić se u sredu sam prijavljuje policiji

Crna Hronika -
Mišić je bivši osuđenik koji je početkom decembra, posle pet godina provedenih u zatvoru zbog napada na žandarma Nebojšu Trajkovića, amnestiran i pušten na slobodu

BEOGRAD - Uroš Mišić će u sredu dobrovoljno otići u policiju i dati iskaz u vezi sa nedavnom tučom u beogradskom noćnom klubu "Plastik", izjavio je njegov advokat Borivoje Borović.

"Večeras smo razgovarali i, ukoliko sve bude po planu, u sredu će dati izjavu policiji", rekao je Borović.

Mišić je bivši osuđenik koji je početkom decembra, posle pet godina provedenih u zatvoru zbog napada na žandarma Nebojšu Trajkovića, amnestiran i pušten na slobodu.

On je dva puta bio osuđen na 10 godina zatvora, ali mu je Apelacioni sud preinačio presudu na pet i po godina zatvora.

Beogradska policija traži Mišića zbog nedavne tuče u noćnom klubu "Plastik" u kojem se on, navodno, s drugovima tukao sa američkim marincima koji čuvaju ambasadu te zemlje u Beogradu.

Prošlog ponedeljka Mišić se nije pojavio u policiji, gde je bio pozvan u svojstvu građanina da da izjavu, zbog kako su naveli njegovi advokati, straha od medijske hajke.

Zbog skrivanja i neodazivanja pozivima Mišićev status je promenjen u osumnjičenog.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je juče da će Mišić biti tretiran kao svaki građanin i lice za kojim se traga, što podrazumeva momentalno lišenje slobode i predaju nadležnom istražnom sudiji momentom pronalaska.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track