DRAMA: Pijan kalašnjikovim pretio bivšoj ženi i policiji

Incident na Horgošu

DRAMA: Pijan kalašnjikovim pretio bivšoj ženi i policiji

Crna Hronika -
Rudolf D. (37) iz okoline Kanjiže lišen slobode na putu prema Bečeju

HORGOŠ - Opasno!

Rudolf D. (37) iz Malih Pijaca kod Kanjiže, na mrtvo ime je isprepadao bivšu suprugu, kada je sa automatskom puškom banuo u njenu kuću u Horgošu.

U vidno alkoholisanom stanju, Rudolf je došao kod bivše žene, započeo svađu u vezi s njihovim detetom. Njoj, ali i ostalim ukućanima, pretio je da će ih pobiti “kalašnjikovim”.

Drama se nije smirila ni nakon dolaska policijske patrole koju je neko od ukućana krišom pozvao telefonom. Ne želeći da muškarca sa oružjem izlažu pritisku, policajci su osumnjičenom dozvolili da sedne u automobil i udalji se.

Diskretno su ga pratili. Na putu prema Bečeju, policija je presrela naoružanog vozača i lišila ga slobode. Opasna akcija okončana je na najbolji mogući način, bez žrtava - potvrdio je Kuriru nedeljni incident izvor blizak istrazi. U kući

Rudolfa D. pronađena je manja količina municije koja mu je, uz potvrdu oduzeta. Osumnjičeni je ostao i bez automatske puške koju je ilegalno posedovao. Policija ga tereti da je počinio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, i nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja.

(S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track