DRSKO: Baki na spavanju ukrali 12.000 dinara

Teška krađa

DRSKO: Baki na spavanju ukrali 12.000 dinara

Crna Hronika -
Od još jednog starijeg para, preteći nožem, uzeli su novac i nakit u vrednosti oko 300.000 dinara

KIKINDA - Okomili se na sede glave!

Marka J. (35) iz Torde i Stevana P. (35), Dragana R. (28) i sedamnaestogodinjeg maloletnika iz Srpskog Krstura, policija je označila kao izvršioce teške krađe koju su, u noći između 9. i 10. februara, izvršili u kući A. B.(88) iz Kikinde:

Dok je starica spavala, oni su, oko dva sata iza ponoći, provalili u njenu kuću. Nakon premetačine, iskralili su se i sa sobom odneli 12.000 dinara, detalji su drske krađe.

Da A.B. ima novac, saznali su od Jove P. (26) iz Kikinde, koji je staričinu kuću tipovao. On se tereti da je im je pomagao u izvršenju teške krađe na drzak način.

Stevan P. (35) i Dragan R. (28) iz Srpskog Krstura, već se nalaze u pritvoru. Lišeni su slobode zbog razbojništva koje su sa još dve osobe, od kojih je jedna maloletna, počinili 15. februara u Tordi kod Žitišta.

Nasilno su, oko pola sata iza ponoći, ušli u kuću starijeg bračnog para. Preteći nožem, od 81-godišnjeg starca i njegove godinu dana mlađe supruge, uzeli su novac i nakit u vrednosti oko 300.000 dinara. Oni se dovode u vezu sa još nekoliko teških krađa i razbojništava širom Vojvodine.

(S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja