FILMSKA POTERA KA NIŠU: Autom razneo rampu Bubanj potok!
Foto: KURIR

Spektakularna jurnjava na auto-putu

FILMSKA POTERA KA NIŠU: Autom razneo rampu Bubanj potok!

Crna Hronika -
Patrola je na Senjaku pokušala da zaustavi sumnjivog mladića, ali je on dao gas i jurnuo ka autoputu Beograd-Niš. Sumnjiči se da je kod sebe imao drogu koju je usput odbacio

BEOGRAD - Kao na filmu. Milan J. (27) uhapšen je posle 25 minuta potere kakva skoro nije viđena u Beogradu. On se sumnjiči da je kod sebe imao drogu koju je usput odbacio, a pravo je čudo da u suludoj vožnji po gradu niko nije stradao!

Patrola Savskog venca je oko 20.30 na Senjaku pokušala da zaustavi sumnjivog mladića koji je vozio "mazda" terenac beogradskih registarskih oznaka, ali je on panično dao gas i jurnuo ka autoputu Beograd-Niš. Pošto su shvatili da će ubrzo ostati bez goriva patrola je pozvala u pomoć sve kolege koje su se našle u blizini.

- U poteru su se uključile raspoložive patrole sa Zvezdare, Voždovca, Savskog venca, saobraćajna policija sa više vozila i Interventna jedinica. Zbog njega je čak angažovana patrola koja je bila na intervenciji zbog porodičnog nasilja u Gusinjskoj ulici, kao i ona koja je dobila poziv da je opljačkana cvećara u Ustaničkoj ulici - rekao je za Kurir izvor iz istrage.

Bahati mladić je, očigledno ne mareći za bezbednost pešaka i drugih učesnika u saobraćaju, jurcao po ulicama velikom brzinom, a za sobom je imao više od 15 vozila policije. U punoj brzini je probio rampu u Bubanj potoku, kao i kod Malog Požarevca, a ljudi koji su radili u naplatnim kućicama počeli su panično da beže. Policija ga je konačno zaustavila na putu ka Mladenovcu.

- Potera je trajala 25 minuta. Mladić je toliko brzo i opasno vozio da je pravo čudo kako se nije desila neka nesreća. Uviđajem su pronađeni tragovi droge u "mazdi", pa se pretpostavlja da je kod sebe imao drogu koju je odbacio tokom potere. Istraga o ovom slučaju je u toku - priča za Kurir izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track