POTVRĐENO :Mišković ostaje u pritvoru do 9. juna

Apelacioni sud

POTVRĐENO :Mišković ostaje u pritvoru do 9. juna

Crna Hronika -
Pritvor je Miroslavu Miškoviću i Đuraškoviću produžen zbog opasnosti od bekstva i uznemiranja javnosti, a Marku Miškoviću samo zbog opasnosti od bekstva

BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu je potvrdio odluku kojom je za još tri meseca produžen pritvor vlasniku "Delta Holdinga" Miroslavu Miškoviću, njegovom sinu Marku i vlasniku Nibens grupe Milu Đuraškoviću koji po toj odluci može da im traje do 9. juna, rekla je portparol suda Mirjana Piljić.

Ona je precizirala da je sud odbio žalbe njihovih branilaca koje su bile izjavljene na rešenje tog suda o produženju pritvora od 8. marta.

Pritvor je Miroslavu Miškoviću i Đuraškoviću produžen zbog opasnosti od bekstva i uznemiranja javnosti, a Marku Miškoviću samo zbog opasnosti od bekstva.

Tužilaštvo za organizovani kriminal je prethodno tražilo produženje pritvora i izrazilo nesaglasnost da se pritvor zameni kućnim pritvorom Miroslavu Miškoviću, a Marku oduzimanjem pasoša uz polaganje jemstva, radi neometanog vođenja istrage.

Miškovići, Đurašković i još sedam okrivljenih koji se brane sa slobode sumnjiče se da su malverzacijama oštetili putarska preduzeća za oko 30 miliona dinara.Oni su u pritvoru od 12. decembra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track