NAPAD NA JEVROSIMOVIĆA: Komšije nisu videle bombaše
Foto: Zorana Jeftić

Potraga za napadačima

NAPAD NA JEVROSIMOVIĆA: Komšije nisu videle bombaše

Crna Hronika -
Nekoliko desetina ljudi saslušano u policiji kako bi se što pre otkrilo ko stoji iza napada na kuću Veselina Jevrosimovića, vlasnika „Komtrejda“

BEOGRAD - Kamere snimile napad!Beogradska policija intenzivno radi na pronalaženju bombaša koji su u subotu rano ujutru bacili dve eksplozivne naprave na kuću Veselina Jevrosimovića (48), vlasnika kompanije „Komtrejd“. Kako Kurir nezvanično saznaje, do sada je saslušano nekoliko desetina svedoka, ali napadači još nisu uhapšeni.- Saslušane su komšije, prijatelji i poznanici Jevrosimovića. Međutim, oni nisu mogli mnogo da pomognu s obzirom na to da se napad dogodio u 4.50 sati, kad su svi spavali - kaže izvor Kurira.Vlasnik „Komtrejda“ predao je policiji i snimke sigurnosnih kamera. Takođe, prikupljeni su i pregledani video-zapisi kamera sa okolnih objekata.- Na snimcima se vidi da su se dva napadača dovezla motorom, ali ne vide se njihova lica jer su bili maskirani - objašnjava on.Napadači su, prema nezvaničnim informacijama, do kuće na Banjičkom vencu došli iz pravca stadiona Crvene zvezde. Jedan je sišao s motora i bacio „kašikaru“ na terasu sobe u kojoj je u tom trenutku spavala Jevrosimovićeva dvanaestogodišnja ćerka. Druga bomba bačena je u dvorište kuće.U bombaškom napadu, na sreću, niko nije nastradao.

Veselin: Ovo je zastrašivanjeVeselin Jevrosimović izjavio je posle napada da je šokiran i da ne zna zbog čega su mu na kuću bačene bombe.- Nikome ništa ne dugujem. Ovaj pokušaj atentata vidim kao zastrašivanje medija, jer sam već godinu dana vlasnik jednog portala - rekao je Jevrosimović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track