UHAPŠEN NASILNIK: U pritvoru zbog prebijanja maturanta bejzbol palicom!

Darko R., koji je brutalno pretukao Stefana J., završio iza rešetaka posle trodnevne portage

UHAPŠEN NASILNIK: U pritvoru zbog prebijanja maturanta bejzbol palicom!

Crna Hronika -
Darko R. se od četvrtka krio u okolini grada, a u nedelju veče je došao do kragujevačkog naselja Bresnica, u kojem živi, i tu je uhapšen

KRAGUJEVAC - Iza rešetaka!

Darko R. (20), koji je u četvrtak palicom brutalno pretukao maturanta Politehničke škole Stefana J. (18), uhapšen je u nedelju veče, posle trodnevne potere.

Kako Kurir saznaje u policiji, Darko R. se od četvrtka krio u okolini grada, a u nedelju veče je došao do kragujevačkog naselja Bresnica, u kojem živi, i tu je uhapšen.

Zdravstveno stanje Stefana J. i dalje je veoma teško, ali vitalne funkcije su mu stabilne!- Prošlo je 48 sati, a to je najkritičniji period kod povreda glave i mozga.

Doktori su nam rekli da nema poboljšanja, ali i da je najvažnije što se Stefanovo stanje ne pogoršava. To nam daje nadu da će se izvući - rekao nam je Stefanov otac Nebojša J.

On je dodao i da je besan na pravosuđe.

- Šta reći o našem pravosuđu kad je taj monstrum za napad sekirom na učenika i školskog policajca pre dve godine, u dvorištu Tehničke škole, dobio samo pet meseci zatvora, a koliko znam, ni to nije odležao do kraja. Nepopravljivom siledžiji tako je pružena prilika da opet napada - rezignirano je rekao Stefanov otac.B. V.

Nebojša J.: Zašto je nepopravljivom siledžiji pružena šansa da napada ljude
Nebojša J.: Zašto je nepopravljivom siledžiji pružena šansa da napada ljude

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track