BEZOBZIRNO: Pijan džipom pokosio trojicu policajaca
Foto: KURIR

Saobraćajna nesreća na putu Bor-Zaječar

BEZOBZIRNO: Pijan džipom pokosio trojicu policajaca

Crna Hronika -
Boris J. džipom naleteo na parkirano vozilo pripadnika reda koji su stali kako bi pomogli povređenima u drugom udesu

BOR - Bahato!

Pet osoba, od kojih su trojica pripadnici borske policije, povređeni su u nedelju u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na deonici novog puta Bor-Zaječar, saopštila je policija.

Prema podacima dobijenim u borskoj bolnici, teške telesne povrede u ovoj nesreći zadobio je policajac Igor K., dok su kod ostalih konstatovane lake povrede.

- Nesreća se dogodila kad je Boris J., vozeći džip s jednim promilom alkohola u krvi po klizavom kolovozu, naleteo na zaustavljeni automobil trojice borskih policajaca. Oni su stali kako bi pomogli povređenima u drugoj saobraćajnoj nesreći, u kojoj je vozilo sletelo s puta. Džip je najpre udario u zaustavljeni automobil, a potom naleteo na ljude koji su stajali pored puta - rekao je izvor Kurira.

Kako saznajemo, policajac Igor K. zbog teže povrede nosa moraće na operaciju, dok su u ovom udesu lakše povređeni policajci Miroljub Đ. i Dejan I., zatim suvozač u džipu čiji identitet nije saopšten i Miloš J., koji je stajao pored puta.

Inače, kako Kurir saznaje, vozač džipa Boris J. sin je vlasnika stovarišta u Boru i jednog od bogatijih tamošnjih biznismena. M. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track