Najnovije vesti

ŠOKANTNO: Učenica isekla profesora zbog keca!

Horor u školi u Vranju

ŠOKANTNO: Učenica isekla profesora zbog keca!

Crna Hronika - 00:00h
S. M. (14), učenica sedmog razreda, najpre psovala i vređala nastavnika J. I., a onda ga oštrim predmetom izbola i isekla po grudima

VRANJE - Šokantno!

Učenica sedmog razreda S. M. (14) u četvrtak posle podne oštrim predmetom povredila je profesora istorije J. I. u OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ zbog toga što joj je rekao da mora da nauči gradivo ako želi da izbegne slabu ocenu, saznaje Kurir!

Scena kao iz horor filma dogodila se tokom velikog odmora.- Tokom časa istorije profesor je upozorio S. M. da će joj ostati jedinica ako ne bude zagrejala stolicu. To je nju toliko iznerviralo da je uputila seriju uvreda i psovki na profesorov račun. Dalju svađu sprečilo je zvono za kraj časa. Nastavnik istorije je izašao iz učionice, a S. M. mu je prišla u hodniku i nekim oštrim predmetom isekla ga po grudima i stomaku! Neke učenice koje su bile u blizini počele su da vrište kad su videle krv na profesoru... Pošto je u hodniku bila gužva, niko nije video čime je učenica napala profesora, ali se pretpostavlja da je reč ili o šestaru, ili o nekom džepnom nožiću! U svakom slučaju, J. I. je zadobio ozbiljne povrede, koje doduše nisu opasne po život, ali je prilično iskrvario - kazao je izvor Kurira.Beba Kanački, portparolka bolnice u Vranju, rekla je da je ova zdravstvena ustanova u četvrtak posle podne dobila poziv iz škole „Jovan Jovanović Zmaj“.- Telefonom nam je javljeno da je jedan učenik zadobio posekotine, ali je posle minut javljeno da nema potrebe da dolazi lekarska ekipa pošto će povređeni privatnim kolima biti prevezen do lekara - rekla je Beba Kanački.Dragan Stamenković, portparol vranjske policije, saopštio je da policiji ništa zvanično nije prijavljeno, dok je Tomislav Simonović, načelnik školske uprave Ministarstva prosvete, bio šokiran incidentom.- Tražiću da se preispita taj slučaj - kazao je Simonović.

Žrtva zaćutalaI pored upornog insistiranja da stupimo u kontakt s povređenim profesorom J. I., u tome nismo uspeli jer se on nije odazivao ni na jedan naš poziv! Neke kod njegovih kolega rekle su da on sigurno strahuje za svoju bezbednost i da zbog toga ne želi da daje izjave.

Odmah sazvan roditeljskiProfesorka Gordana Ristić, razredni starešina S. M., odmah je posle događaja sazvala roditeljski sastanak.- Stručne službe izjasniće se o događaju, a ja ne želim da komentarišem šta smo pričali na roditeljskom - rekla je Gordana Ristić.

Napadi na profesoreJUN 2012 - S. A., učenik prvog razreda gimnazije „Jovan Skerlić“ u Vladičinom Hanu, udario je nogom D. I. (59), profesorku matematike, i slomio joj desni kuk i nadlakticu.DECEMBAR 2010 - Profesorku geografije V. G. (53) u Dvanaestoj beogradskoj gimnaziji učenik je udarao pesnicom.AVGUST 2009 - Učenik kraljevačke Elektrotehničke škole fizički nasrnuo na profesora matematike J. M. zbog jedinice.JUN 2009 - Učenik vranjske Ekonomske škole M. N. (19) upao je na čas i prebio profesora matematike S. J. zbog jedinice.JUN 2009 - Učenik prvog razreda srednje tehničke škole „Nikola Tesla“ u Sremskoj Mitrovici pljuvao i šamarao profesorku hemije.JUN 2008 - Učenik pirotske gimnazije pretukao profesorku francuskog S. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track