PUCNJAVA U NS: Sin u bekstvu, ocu zapaljen automobil!
Foto: MUP

Nastavak sukoba na Detelinari

PUCNJAVA U NS: Sin u bekstvu, ocu zapaljen automobil!

Crna Hronika -
Novosadska policija intenzivno traga za Milanom Pažinom zbog pucnjave na košarkaškom igralištu, kada je ranjen M.P. (23)

NOVI SAD - Dok policija traga za Milanom Pažinom (21) iz Novog Sada, za koga se sumnja da je pucao i teško povredio M.P. (23), njegovom ocu je danas zapaljen automobil ispred kuće.

Kako saznajemo, oko 14 sati u ulici Srevana Mokranjca ispred broja 41, zapaljen je automobil “seat kordoba”, koji je vlasništvo oca Milana Pažina.

Policijska uprava Novi Sad poziva građane koji mogu pomoći u pronalasku osumnjičenog da se jave pozivom na broj telefona 064 892 4055.

- Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog teških telesnih povreda i neovlašćeno posedovanje oružja, kaže izvor Kurira.

Sukob se dogodio u ponedeljak odo 17 časova na košarkaškom igralištu u novosadskom naselju Detelinara, u Ulici Janka Čmelika, svega 50 metara od obdaništa „Veseli vozić“.

U to vreme na igralištu je bilo puno male dece. Kako pričaju očevici, pored njih je prošla grupa od desetak mladića i krenula ka momcima koji su igrali košarku. Izbila je kavga, a potom je M. P. upucan u nogu.

Nezvanično, ovo je nastavak sukoba

.- Komšinica mi je rekla da je videla dva mladića u nekim kolima, koji su zastali iza parkiranog auta.Samo su izbacili nešto i pobegli. Potom je auto je planuo. Znamo da je vlasnik komšija koji se bavi taksiranjem, rekao nam je jedan od komšija koga smo zatekli kod zapaljenog automobila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track