KRAJ DRAME: Policija ljubomornog muža iz Mirijeva stigla kod Jagodine!

Filmska jurnjava

KRAJ DRAME: Policija ljubomornog muža iz Mirijeva stigla kod Jagodine!

Crna Hronika -
Dragoje Đ. (48) u kući pretukao suprugu Juliju (43), zatim pucao u kuk Ivani R., oteo joj kola i pojurio da nađe ženinog ljubavnika

BEOGRAD - Horor zbog prevare!

Dragoje Gile Đ. (48) juče je u svojoj kući u naselju Mirijevo pretukao suprugu Juliju (43), posekao je po licu i otkinuo joj pola uveta nakon što mu je priznala da ima ljubavnika! Posle toga se, u nastupu besa, uputio ka kući ženinog ljubavnika, ispred koje je naišao na njegovu rođaku I. R. (28), koju je ranio hicem u stomak.

Pomahnitali muž brzo je uhapšen - policija ga je sinoć već oko 21 sat stigla u blizini Jagodine, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Dragoje je uhapšen u automobilu u kome su pronađeni nož i pištolj, navode u MUP. Akciju hapšenja osumnjičenog sproveli su pripadnici beogradske kriminalističke policije i Specijalne antiterorističke jedinice MUP, a sumnjičeni će biti sproveden nadležnom istražnom sudiji u Beogradu.

Drama kakva se ne pamti u Beogradu dogodila se oko 14.30 sati u Ulici bana Mladena.- Nakon što je teško povredio ženu, koja je prevezena na reanimaciju, Dragoje Đ. krenuo je Ulicom Paje Jovanovića, gde je naišao je na I. R. Hladnokrvno joj je ispalio metak u kuk, verujući da je ona sve vreme znala da su Julija i njen rođak u vezi - kaže za Kurir sagovornik iz istrage.Svekrva I. R. Ljiljana Dimitrijević rekla je da je preko kamere za nadzor videla kako Ivana parkira automobil.- Rekla sam sinu: "Dolazi ti žena", a onda ugledala čoveka koji joj pritrčava i puca u nju! Ona je bila svesna i vrištala je od bolova - priča Ljiljana.Pomahnitali čovek je posle ranjavanja zaustavio "mercedes" i uleteo u auto. Prestravljenom vozaču je naredio da ga vozi po gradu, a kad je nestalo goriva, izašao je iz "mercedesa" i na isti način zaustavio "opel korsu"!- Ovoga puta vozača je izbacio napolje! U panici se odvezao do Vojislava Ilića, gde je, mašući pištoljem, od radnice trafike oteo 15.000 dinara! Novac je potrpao u džepove i nastavio vožnju ka porodičnoj kući svojih roditelja u Vranovcu kod Jagodine, gde je ubrzo i uhapšen - dodaje naš izvor iz istrage.Dragoju su lisice na ruke stavili pripadnici SAJ, u saradnji s pripadnicima beogradske kriminalističke policije, kao i Upravom kriminalističke policije MUP.- Prilikom hapšenja kod njega su pronađeni i pištolj i nož. Policija je reagovala munjevito, te nije ni mogao da pruži nikakav otpor prilikom privođenja - objašnjava Kurirov izvor.

Zgrada u kojoj je Dragoje isekao suprugu i rupa od metka koji je ispalio Dragoje Đ na Ivanu R. završio u stepeniku
Zgrada u kojoj je Dragoje isekao suprugu i rupa od metka koji je ispalio Dragoje Đ na Ivanu R. završio u stepeniku

Ivan: Znao sam da je Gile napravio problemIvan Gavrilović, poznati pevač koji stanuje u komšiluku Ivane R., kaže da je čuo vrisku i pucnje i da je odmah izašao napolje.- Nisam znao šta se dešava. Ne znam zašto, ali odmah sam pomislio da je Gile napravio neki problem. Znam ga kao vrlo ljubomornog. Stalno je pazio da ga žena ne prevari i nekad joj nije davao ni da se javi komšijama na ulici - rekao je Gavrilović.

Julijana iskasapljenaLekari u Urgentnom centru rekli su da je Julijana zadobila vrlo teške povrede.- Žena je primljena s teškim povredama glave i oka, razderotinama iznad oka, pokidanim uvetom i povredama vilice - rekao je izvor Kurira.

http://www.youtube.com/watch?v=1Lxb3Yqc72Q

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track