REZULTATI OBDUKCIJE: Luka preživeo pad, utopio se u vodi ispod hotela

Tragedija u Vrnjačkoj Banji

REZULTATI OBDUKCIJE: Luka preživeo pad, utopio se u vodi ispod hotela

Crna Hronika -
Posle pada sa visine od dvadesetak metara, uprkos teškim povredama, davao znake života. Pao licem prema podu, najverovatnije se onesvestio i, u vodi, dubokoj više od pola metra, udavio

VRNJAČKA BANJA - Učenik osmog razreda Luka M. iz Bele Crkve, koji je poginuo posle pada sa nedovršenog hotela u Vrnjačkoj Banji, utopio se u vodi nataloženoj u podrumu hotela, pokazala obdukcija.

Petnaestogodišnji L.M. iz Bele Crkve, koji je u nedelju po podne, pao kroz otvor za lift u podrum sa trećeg sprata nedovršenog hotela "Zvezda 2" u Vrnjačkoj Banji, utopio se u vodi nataloženoj u podrumu hotela.

Sudeći prema rezultatima obdukcije, obavljene u Zdravstvenom centru Studenica u Kraljevu, dečak je i posle pada sa visine od dvadesetak metara, uprkos teškim povredama, davao znake života. Međutim, pošto je pao licem prema podu, on se najverovatnije onesvestio i, u vodi, dubokoj više od pola metra, udavio.

Dečak je, inače, u Vrnjačkoj Banji bio na rekreativnoj nastavi sa učenicima osnovne škole "Dositej Obradović" iz Bele Crkve.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja