ĐERDAP: Pronađeno telo utopljenika koji je nestao sa sinom Jasmine Mitrović-Marić?!

Identifikacija u toku

ĐERDAP: Pronađeno telo utopljenika koji je nestao sa sinom Jasmine Mitrović-Marić?!

Crna Hronika -
Telo je isplivalo oko 20 metara uzvodno od brane Đerdap 1 u Dunavu, a pokojnik je na sebi imao radnički kombinezon i čizme

BEOGRAD - Policija trenutno proverava da li je beživotno telo muškarca koje je isplivalo je pre devet dana u Rumuniji Beograđanin Ismet Feković (64) koji je 24. marta nestao na reci Savi u blizini Makiša zajedno sa Andrejem Marićem (16), sinom savetnice predsednika Tomislava Nikolića.

Telo je isplivalo oko 20 metara uzvodno od brane Đerdap 1 u Dunavu, a pokojnik je na sebi imao radnički kombinezon i čizme.

Iako muškarac po opisu odgovara Fekoviću, trenutno je u toku identifikacija.

Feković se vodi kao nestao zajedno sa Marićem od dana kada se njegov čamac prevrnuo i potonuo, a njih dvojica ispala iz njega.

Da podsetimo Ismet Feković (64) i petnaestogodišnji Andrej Marić sin savetnice predsednika Srbije, Jasmine Mitrović Marić, nestali su u 24-marta u Savi, nedaleko od Brodotehnike, kada se prevrnuo čamac u kome su bili.Prema nezvaničnim saznanjima, do tragedije je došlo kada su Marić i njegov komšija Fejković čamcem krenuli po drva za vatru u Fejkovićevoj sojenici.

U potragu je odmah uključena policija i ronioci žandarmerije, a od tada Feković i Marić se vode kao nestali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track