Maja Marijana: Mladen me je tukao, ali neću da ga tužim
Foto: Damir Dervisagic

Pevačica odustala od krivične prijave

Maja Marijana: Mladen me je tukao, ali neću da ga tužim

Crna Hronika -
On je otac mog deteta, neću da ga gonim zbog ćerke, rekla Maja Marijana tokom ispitivanja u policiji

BEOGRAD - Želi da se njena porodična agonija što pre završi!- Mladen mi je udario šamar, ali ne želim da podnosim nikakvu krivičnu prijavu protiv njega, niti da ga teretim. Ne želim to da uradim zbog naše ćerke, ipak je on njen otac...Ovo je, kako nezvanično saznajemo, u policiji izjavila pevačica Marijana Radovanović (40), poznatija kao Maja Marijana, na saslušanju povodom šamara koji joj je navodno udario suprug Mladen Šmakić. Pevačica je rekla u policiji da želi da se njena porodična agonija što pre završi, da što pre stavi tačku na sve što se desilo, kao i da ne želi da doliva ulje na vatru.Žučna svađa- Svaka dalja priča bila bi otežavanje situacije. Među nama postoje emocije, dugo smo zajedno i ne želim više da govorim o tome - rekla je pevačica.Nakon nje, u policiji je saslušan Mladen Šmakić. Za razliku od njegove supruge, on je rekao da je nikad nije tukao!- Bila je to žučna svađa, kakve imaju i drugi supružnici. Nisam je tukao, niti sam to ranije radio. Dugo smo zajedno, volimo se, imamo dete i sigurno je ne bih tako maltretirao - rekao je, kako saznajemo, Šmakić u policiji.Podsetimo, poznata pevačica došla je na Veliki petak u Hitnu pomoć i prijavila da je dobila batine od muža prilikom povratka s nekog slavlja.- Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice. Svađa je postajala sve žučnija, a mi smo vikali jedno na drugo. U jednom trenutku Mladen mi je udario jak šamar! Glava me je zabolela, jauknula sam i umalo nisam pala u nesvest od udarca - ispričala je ranije pevačica.Pošto je pobegla iz kola, otišla je u Urgentni centar, gde su lekari utvrdili da ima lakši potres mozga. Nakon pregleda na maksilofacijalnoj hirurgiji, utvrđeno je da ima rasečenu usnu i otoke na obrazima.Lakše povrede- Konstatovane su joj lake telesne povrede i puštena je na kućno lečenje, a lekari su po službenoj dužnosti obavestili policiju - navodi naš izvor iz istrage.

Ne zna se da li će odgovaratiJoš nije poznato da li će protiv Mladena Šmakića biti podneta prijava zbog nasilja u porodici i nanošenja lakih povreda.- Tužilaštvo vodi istragu, tako da će oni dati poslednju reč - kaže sagovornik Kurira iz istrage.

U policiji priča jedno, na televiziji drugoGostujući na TV Pink, Maja Marijana zamolila je novinare da prestanu da pišu o njoj i da šire dezinformacije da je pretučena (?!).- Živa sam i zdrava, to je najvažnije. Ne treba mi publicitet. Radije ću biti van štampe i medija, a mislim da mediji nisu proveravali sve - kazala je pevačica i ironično dodala da je, na osnovu informacija koje su izašle u javnost, ona „u invalidskim kolicima, samo što se to ne vidi“.Samo dva dana ranije Maja Marijana je u emisiji „Ekskluziv“ rekla da žene nikad ne bi smele da dozvole i oproste batine, kao i da se s mužem nije pomirila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track