VRATILA SE LEGIJI: Aleksandra stigla u Beograd!

VRATILA SE LEGIJI: Aleksandra stigla u Beograd!

Crna Hronika -
Aleksandra Ivanović je 11. maja došla na proslavu u jedan elitni klub na Vračaru zatvorenog tipa, a lokal je zakupio prijatelj Sanje Bujošević. Na slavlju je bio i Saša Pejaković zvani Pele (41), bivši pripadnik “crvenih beretki”, koji je polovinom marta izašao sa izdržavanja osmogodišnje kazne zatvora

BEOGRAD - Aleksandra Ivanović (39), nevenčana supruga Milorada Ulemeka Legije (45), bivšeg komadanta “crvenih beretki” osuđenog na 40 godina zatvora zbog ubistva srpskog premijera Zorana Đinđića, vratila se nedavno iz inostranstva u Srbiju, koju je sa decom napustila pre nešto više od dve godine.

Prema nekim informacijama, Legijina žena se u januaru 2011. iselila sa četvoro dece u Kanadu, u državu Kvebek, a odlazak u inostranstvo je inicirao Legija.

Kao njena nova adresa spominjala se i Nica u Francuskoj. Oni su želeli da njihove tri ćerke i Aleksandrin sin iz prvog braka nastave školovanje. Naime, Ulemekova deca su u Beogradu pohađala jednu internacionalnu školu, a sama Aleksandra intenzivno je pred odlazak učila francuski jezik. Aleksandra se nedavno pojavila na žurki povodom 40. rođendana svoje kume Sanje Bujošević, supruge Nenada Bujoševića (43) Ramba, bivšeg pripadnika “crvenih beretki” osuđenog na 35 godina zatvora zbog ubistva četvorice funkcionera SPO na Ibarskoj magistrali.

- Aleksandra je 11. maja došla na proslavu u jedan elitni klub na Vračaru zatvorenog tipa, a lokal je zakupio prijatelj Sanje Bujošević. Na slavlju je bio i Saša Pejaković zvani Pele (41), bivši pripadnik “crvenih beretki”, koji je polovinom marta izašao sa izdržavanja osmogodišnje kazne zatvora, na koju je osuđen zbog skrivanja ubica premijera Zorana Đinđića. Gost Bujoševićeve supruge bila je i Mirjana Bracanović, sestra nekadašnjeg zamenika šefa BIA i bivšeg oficira za bezbednost Jedinice za specijalne operacije MUP-a Srbije (JSO), koja je penzionisana službenica Službe državne bezbednosti - kaže dobro obavešten izvor.

- Aleksandra je bila opuštena i sve vreme je ćaskala sa prijateljima. Ona je Sanji Bujošević 1994. bila krštena, ali i venčana kuma, jer je Legija bio kum Bujoševiću na venčanju 1998. godine. Njih dve se druže još od devedesetih godina. Ipak, nepoznato je da li se za stalno vratila iz inostranstva ili je došla samo na odmor kako bi posetila supruga u požarevačkom zatvoru “Alkatraz”- navodi naš sagovornik.

Rođendanska žurka je potrajala do kasnih sati, a atmosferu su podregajali trubači.- Aleksandra je otišla ranije kući, jer su je čekala deca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track