Najnovije vesti

Danilović u stabilnom stanju, palac mu zašiven!
Foto: Dado Đilas

Danilović u stabilnom stanju, palac mu zašiven!

Crna Hronika
14:46h
Kada je primljen u Urgentni centar Daniloviću je palac bio skoro pa amputiran. Mikrohirurzi su mu zašili palac i zadovoljni su kako je sve ispalo kaže prof. dr Miljko Ristić, direktor Kliničkog centra Srbije

BEOGRAD - Zdravstveno stanje Predraga Danilovića, predsednik Košarkaškog kluba Partizan, je stabilno. Iako je imao više inetervencija, ne nalazi se u intenzivnoj nezi, već u dvokrevetnoj sobi u Urgentnom centru, kaže prof. dr Miljko Ristić, direktor Kliničkog centra Srbije.

- Kada je primljen u Urgentni centar Daniloviću je palac bio skoro pa amputiran. Mikrohirurzi su mu zašili palac i zadovoljni su kako je sve ispalo. Jutros je pomalo pomerao palac, a da li će ga u potpunosti pomerati još uvek rano za prognoze, s obzirom da je juče obavljena operacija  - objašnjava prof. dr Ristić, koji je danas posetio Danilovića.

Danilović je teško povređen kada ga je posle svađe i dve tuče u kafani na Košutnjaku nožem u stomak ubo prijatelj Branko Filipović Fido.

Napadač je juče i posetio bivšeg košarkaša kog je ranio u Urgentnom centru, a zatim je u Policijskoj stanici Čukarica u prisustvu advokata dao izjavu. Danilović je uboden u stomak i presečena mu je tetiva palca desne ruke, a po dolasku policije i Hitne pomoći, odbio je svaku saradnju.

U policiji kažu da su ubrzo stupili u kontakt sa Danilovićevim prijateljem Filipovićem sa kojim je prethodno veče bio u kafani. - Filipović je otišao u posetu Daniloviću, a zatim najavio da će s advokatom otići u policijsku stanicu na Čukarica da da izjavu o napadu - objašnjavaju u policiji.

Danilovića je posetila i supruga, a ispred sobe u kojoj se oporavlja stoji obezbeđenje. Premijer i ministar policije Ivica Dačić je naveo da je u pitanju „koliko on zna, tradicinonalna srpska svađi među prijateljima“.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...