SUROVO: Devojku ranio u glavu, pa joj pritrčao u pomoć!
Foto: Zorana Jeftić

Okršaj u "Poker klubu“ u Beogradu

SUROVO: Devojku ranio u glavu, pa joj pritrčao u pomoć!

Crna Hronika -
Aleksandar Đ. (26) uhapšen zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje teško povredio Milicu V. (21). Napadač je u policiji izjavio da je slučajno ranio devojku

BEOGRAD - Lekari se bore za život devojke!Aleksandar Đ. (26) uhapšen je zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje, u „Poker klubu“ u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, hicem iz pištolja ranio u glavu Milicu V. (21). Devojka je s teškim povredama kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar, gde se lekari bore za njen život.Metak kroz glavu- Nekoliko mladića i devojaka bilo je u „Poker klubu“. Zasad nije poznato kako je i pod kojim okolnostima Aleksandar Đ. potegao pištolj. Devojci je metak prošao kroz glavu. Krvi je bilo na sve strane. Nekoliko mladića, među kojima je, navodno, bio i Aleksandar, odmah su joj pritrčali u pomoć - kaže izvor Kurira iz istrage.Mladići su izneli ranjenu Milicu V. ispred zgrade.- Zidovi i trotoar bili su krvavi. Uspaničeni mladići mahali su vozačima automobila, tražeći pomoć. Zaustavili su jedno službeno vozilo MUP Srbije. Službenik, čim je video krvavu devojku, pozvao je policiju i Hitnu pomoć - kaže naš sagovornik.Igrao se oružjem?Policija je u „Poker klubu“ pronašla pištolj iz kojeg je Aleksandar Đ. pucao.- Aleksandar Đ. najpre je izjavio da je oružje bacio u kamion „Gradske čistoće“. Pretreseni su kamioni, ali pištolj nije nađen. Međutim, ubrzo smo oružje pronašli u kockarnici. Inače, pištolj je bio u ilegalnom vlasništvu - kaže izvor Kurira.Aleksandar Đ. je na saslušanju u policiji izjavio da je devojku ranio iz nehata.- Rekao je da je držao pištolj u ruci i da je slučajno ispalio hitac. Moguće je da se igrao oružjem i da je metak na taj način završio u glavi Milice V. Njih dvoje su ranije, navodno, bili u emotivnoj vezi - kaže naš sagovornik.Kako saznajemo, na ulaz u zgradu u kojoj se nalazi kockarnica postavljene su kamere za video-nadzor i interfon.

Darko Čolić, vlasnik auto-škole Breza, pokazuje mrlje na zidu
Darko Čolić, vlasnik auto-škole Breza, pokazuje mrlje na zidu

Aleksandar Đ.
Aleksandar Đ.

Čolić: Okupljali su se noćuDamir Čolić, vlasnik i direktor auto-škole „Breza“, koja se nalazi odmah pored „Poker kluba“, kaže da okupljeni u tom lokalu ranije nisu pravili probleme.- Strašno nas je pogodila vest da je devojka ranjena - rekao je Čolić.

Devojka u teškom stanjuMilica V. i dalje je u teškom stanju i životno je ugrožena.- Lekari su utvrdili da je devojci metak ušao ispod desnog oka, a izašao na levoj strani temena - izjavila je Nada Macura, portparol Hitne pomoći.U Kliničkom centru Srbije rečeno nam je da je Milica V. smeštena na odeljenju šok A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja